|
[Bitwa NB] 4 |
| Autor |
Wiadomość |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10120 Prestiż
|
Wysłany: 17-02-2006, 12:24
|
|
|
Fadex nie zrobiłeś usuwania muzyki po powrocie do menu lub po przyciśniećiu F2 - zdarza się Na takie coś się zaradza dajac w menu akcje do odtwarzanie nie "start of frame" tylko "GetModuleIsActive=0" Mi poza tym nie generuje błędów jak wam, aby ta muzyczka właśnie czasem gra "podwójnie" . |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 17-02-2006, 14:03
|
|
|
Ups... Nie przewidziałem F2... Muzyka się usuwa po gameoverze... :? ale to jest moja pierwsza wydana gra z DMC 2, więc chyba ma prawo mieć drobne błędy
Slawo: nie ma nic takiego, a w każdej grze sprawdzam 2 razy, bo przez taki błąd mój bardzo dawny Survival 1 (pierwsza gra) poszedł do kosza :?
A z tym zdarzeniem to wystarczy dodać w Menu - początek etapu - stop module, close module
i to wszystko... |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Kurczak
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
9364 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2006, 20:07
|
|
|
Kurczę, wciągnął mnie ten twój Aquanoid. Może na OZCOM? Zrobiłem przed chwilą 16979 i idę grać dalej. |
|
 |
Kodarth
Sierżant

Główny edytor: 
3319 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 14:19 Moja Gra: Montezuma By Evil Form
|
|
|
MONTEZUMA BY EVIL FORM
Gatunek: Platformówka
Projekt: wyt. Evil Form ®
Program: TGF
Remake słynnej gry Montezuma z platformy Atari robiony specjalnie na bitwę Nuke Boards. Chodzimy tutaj postacią i musimy dostać się do głównych drzwi. Aby to się nam udało nalerzy zbierać i odpowiednio używać klucze oraz miecze którymi zabijamy wrogów.
W GRZE:
- 3 rundki jako 3 poziomy trudności,
- fajnie zbudowane rundki,
- super klimat,
GRA JEST BARDZO ZBLIŻONA DO ORYGINAŁU.
DOWNLOAD. |
|
|
|
 |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
10120 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 14:28
|
|
|
A ja bym monitowała o przedłużenie o 24 h.... Ale wiem że tego nie uczynicie |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
Kodarth
Sierżant

Główny edytor: 
3319 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 15:29
|
|
|
Poco przedłużać ? Tyle czekałem na dzisiaj i przedłużać o 24 h ? ja bym nie chciał ale ja tu też szefem nie ejstem |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 16:35
|
|
|
W Montezuema bardzo zawadza podstawowy ruch TGF'a, ale gra się przyjemnie oldschoolowa grafa jest świetna, ale na grach z amigi raczej wszystko się ruszało. |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Kodarth
Sierżant

Główny edytor: 
3319 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 16:44
|
|
|
ale to Atari 800 XL
Mniejsza z tym! / Fadex |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 17:30
|
|
|
+ 24 godziny ... JESTEM NA TAK!!! Ech i tak musze już robić BIG cięcia, a tak byłyby to tylko big cięcia w projekcie. Gdyby nie ogromny bug, który ujawnił się dzisiaj rano, sytuacja wyglądała by dobrze. Jedyne co z tego jest szczęśliwe to to, że znalazłem go i wyeliminowałem. Coś za coś niestety
Wiemy, że jesteś na tak, ale nie nadużywamy wykrzykników!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /Fadex |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 18:16
|
|
|
Niestety, przedłużenie raczej nie jest możliwe - niektórzy przecież już wysłali swoje prace. Pospieszcie się |
|
|
|
 |
Kodarth
Sierżant

Główny edytor: 
3319 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 20:11
|
|
|
Dokładnie... termin to termin |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 20:44
|
|
|
No może racja termin to termin, chciałem dorobić tylko trochę etapów do gry. Jak zawsze coś musiało się stać, to już normalka w bitwach/bataliach, w którym brałem udział. A to plik się źle wgrał na server, archiwum rozwalone, nagły nawał innej pracy, brak neta... ech jak ja lubie te niespodzienaki. Byłem przygotowany na te różne niespodzianki, ale tego to ja się nigdy w życiu bym nie przewidział.
TGF dosłownie oszalał, zaczeło sie niegroźnie -> coś mi się wieszał ostatnio, ale zaczeło się, gdy większość jego plików uszkodziła się. WinXP nagle informować o błędach i prosił skandisk. No nic posłuchałem go i nieźle się wtedy namieszało. TGF nadal działał jak niedziałał, a mądry scandisk WYWALIŁ WSZYSTKIE GAMY, KTÓRE ZMIENIŁEM OD OSTATNIEGO RESETU. Jako, że wklepywalem gre na nowy silnik, wszystko DOSŁOWNIE POSZSŁO!!! WSZYSTKO!!!!
Nie biore udziału w tej bitwie, ale ruszyłem moją rezerwe i macie oto taki misz masz - 3 różne gry: Kokoban ( gra na bitwe w wersji 0.3 stary silnik, tylko 4 etapy i nic nie działa ), Sonar ( łatwo można się domyślić ) i Teknoman ( celowniczek ).
Oto link pod, którym znajdą się gry: ( nawet necik mi strasznie szfankuje )
3 in 1
Jestem wściekły, sfrustowany i zmęczony. Kilkudniowa praca poszła na marne... RX prosze cię tylko o jedno, nie biore udziału w bitwie, ale oceń to " coś " poza konkrencją i powiedz jakie miejsce bym zajął. Nic więcej! Z góry dzięki.
A Kokobana zrobie od nowa, jak tylko troche ochłone, gdzieś mam kartkę z silnikiem opartm na ruchu w Tibii.
PS. W Kokobanie kliknij na tego kurczaka w menu, a zostaniesz przeniesiony do " Pomocy ".
PS2. Jeszcze jedno - nie udało mi się zmienić formatu muzyki na .mp3, wszystko padło, a gamów bałem się ruszać by zmienić. Prosze o wyrozumiałość. |
| Ostatnio zmieniony przez Mr Knife 19-02-2006, 22:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 20:47
|
|
|
| Mmm.... url to invalida. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 20:55
|
|
|
| Wysyła wysłyła... o już nie. Nie moge nawet tego z kompa wysłać. Total Comander stanął przy 29% i się zawiesił. Dobra!! KONIEC!!! MAM DOŚĆ!!! [ 100 wykrzykników ] |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 19-02-2006, 21:16
|
|
|