|
[survival horror] Dentemor |
| Autor |
Wiadomość |
Morgo
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
2092 Prestiż
|
Wysłany: 02-08-2008, 22:37 [survival horror] Dentemor
|
|
|
Dentemor
Gatunek: survival horror
Autor: Morgo
Grafika: Morgo
Dźwięk: Morgo, findsounds.com
Muzyka: Morgo
Opis:
Gra inspirowana różnymi grami z gatunku survival horror tj. Resident evil, Silent Hill itp. Kierujemy losami mężczyzny który po wypadku samochodowym budzi się w nieznanym, obskurnym i niebezpiecznym miejscu pełnym tajemnic i wrogich istot. Naszym zadaniem jest odnalezienie odpowiedzi na pytania które same cisną się na usta: "co to za miejsce?" jak się tutaj znalazłem?" "czy ja w ogóle jeszcze żyje? czy może to tylko jakiś koszmar?", oraz naturalnie wydostanie się z tego szalonego miejsca.
Zrzuty ekranu:
Menu
Ekwipunek (planuje go uprościć)
gra1
gra2
Download:
brak
Uwagi:
Pod Tym linkiem możecie znaleźć przykładowy utwór który pojawi się w grze. Nie nadaje się on może do słuchania ale myślę że dobrze będzie budował atmosferę gry.
informacje na temat projektu możecie śledzić na bieżąco pod adresem mojej strony: Morgo Games |
| Ostatnio zmieniony przez Morgo 03-08-2008, 22:10, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 03-08-2008, 07:38
|
|
|
| Podoba mi się efekt szumu na zrzutach, czy on się rusza? I w czym robisz grę? |
|
|
|
 |
Morgo
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
2092 Prestiż
|
Wysłany: 03-08-2008, 12:47
|
|
|
| RomanX napisał/a: | | Podoba mi się efekt szumu na zrzutach, czy on się rusza? I w czym robisz grę? | Szum jest ruchomy i zmienia się w zależności od tego czy postać jest ranna. A grę robię w Game Makerze. |
|
|
|
 |
Vital
Starszy sierżant VTL

6199 Prestiż
|
Wysłany: 03-08-2008, 16:58
|
|
|
| Czyli szykuje się hicior;) Ładnie prezentuje się grafika,wątek fabularny trochę trochę banalny,ale ujdzie;) |
_________________ człowiek-zając rusza do boju! |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 04-08-2008, 11:13
|
|
|
Ten utwór ja bym raczej zaliczył do kategorii SFX niż muzyka, pomio, że pojawia się tam kilka różnych dźwięków.
Gra rzeczywiście mogłaby być hitem, tylko więcej o samym silniku bym chciał usłyszeć. |
|
|
|
 |
Morgo
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
2092 Prestiż
|
Wysłany: 04-08-2008, 12:21
|
|
|
| Cytat: | | Ten utwór ja bym raczej zaliczył do kategorii SFX niż muzyka | w sumie to taki ambient ale jak by tego nie nazwać to takie coś będzie nam przygrywało podczas gry .
| Cytat: | | Gra rzeczywiście mogłaby być hitem, tylko więcej o samym silniku bym chciał usłyszeć. | silniczek jest raczej prosty, nie wiem co by tu mądrego o nim napisać. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to proszę bardzo, chętnie na nie odpowiem . |
|
|
|
 |
|
|