|
|
|
|
[Wyniki Bitwy NB] 11 |
| Kto twoim zdaniem najlepiej wykonał swoją pracę? |
| Kamil i Fred |
|
38% |
[ 7 ] |
| draq |
|
11% |
[ 2 ] |
| Grzesiek15 i Pollus |
|
33% |
[ 6 ] |
| copperdragon |
|
11% |
[ 2 ] |
| Platyna |
|
5% |
[ 1 ] |
| Piter |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 18 |
| Wszystkich Głosów: 18 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 08-04-2007, 00:05
|
|
|
| Cytat: | No Tasmpol troszke sie przechwala |
Pokaż mi gdzie. Fred nie był w stanie. I zejdźcie ze mnie wreszcie. Już mówie to 3 raz dzisiaj - jeżeli mam słyszeć takie coś, to chcę zrezygnować z autorstwa w tej grze.
| Cytat: | | Fredka po czesci zrozumialem bo gra bez jego grafiki byla by niczym |
Jej, czy wy jesteście do końca tępi czy co ? TO JEST FORUM O TWORZENIU GIER ! Gry nie wygrywają GRAFIKĄ, a CAŁOKSZTAŁTEM ! To dlatego jest ograniczenie na jednego kodera, a grafików może i być piędziesieciu ! Już mam dość tego "wygrałeś tylko dzieki grafice", naprawde myślisz, że sam nie potrafię rysować ? Fredowi też na nic by się zdała grafika, bo jak sam mi przyznał, nie ma TGFa.
Więcej nie dam sie namówić na tworzenie w grupie, bo widze niektórzy nie mogą ścierpieć "chwały dzielonej na dwoje". |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 08-04-2007, 00:33
|
|
|
| Cytat: | | Znakomita platformówka, ciekawe bronie, komiczna fabuła (połączenie obu świąt - gra nadawałaby się na grudniową Bitwę ), grafika stylowa i nieprzebajerzona. Skuteczne AI. Tylko ta grawitacja ciut za słaba Dobrze też, że są drogowskazy. Ale... zbyt mało dynamiczne. No i zostaje w procesach (Terminate BASS!). |
Wyróżniony fragment jest jedynym, powtarzam, jedynym, który chwali grafikę. Oprócz tego są jeszcze inne elementy, które RX ocenił. Więc mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że wygrana w tej Bitwie to ICH, a nie JEGO zasługa. OK, możecie narzekać na grę, że za mało dynamiczna (jak ja to robię ), że ciężko przez nią przejść, ale nie próbujcie dokonywać analizy psychologicznej RomanXa, bo ciężko mi uwierzyć, żeby wystawiał oceny tylko za grafikę. Poza tym; czy nie sądzicie, że gra Tasmpola jest jednak nieco bardziej rozbudowana od innych, które głównie są minigierkami (no, są takie dwie pozostałe, które nimi nie są :badgrin:)?
Czy łatwiej jest zrobić WRP z systemem wielu broni od zbierania jajek i umieszczania w koszyku? I przede wszystkim: czy łatwiej jest skrobnąć coś na jakąś Bitwę i zbierać jeszcze baty, że to niby dzięki grafikowi zdobyto uznanie, czy też nie zrobić nic (pisząc te słowa kolejny raz przypominam sobie Kononowicza i jego słynny cytat "Nie będzie niczego") i jeszcze objeżdżać autora gry, która jednak i tak jest lepsza od niektórych z pozostałych produkcji? To drugie pytanie jest już skierowane do konkretnych osób, bo do Grzesia nic nie mam.
Owszem, bez grafiki gra pewnie zeszłaby oczko albo więcej w dół. Ale z drugiej strony gdyby Fred sam robił tę grę, też również niewiele by wyszło. Weźcie chłopaki lepiej przestańcie ustalać, kto tu jest leniem, bo obaj odwaliliście kawał dobrej roboty, i zaopatrzcie się w zapas jednego z prostszych alkoholów. Oczywiście, mówiłem o glukozie. |
|
|
|
 |
Zdunek
Starszy sierżant -|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
7350 Prestiż
|
Wysłany: 08-04-2007, 12:48
|
|
|
| Tasmpol napisał/a: | Cytat:
Fredka po czesci zrozumialem bo gra bez jego grafiki byla by niczym
Jej, czy wy jesteście do końca tępi czy co ? TO JEST FORUM O TWORZENIU GIER ! Gry nie wygrywają GRAFIKĄ, a CAŁOKSZTAŁTEM ! To dlatego jest ograniczenie na jednego kodera, a grafików może i być piędziesieciu ! Już mam dość tego wygrałeś tylko dzieki grafice, naprawde myślisz, że sam nie potrafię rysować ? Fredowi też na nic by się zdała grafika, bo jak sam mi przyznał, nie ma TGFa. |
Wyrwane z kontekstu
| Tasmpol napisał/a: | | Więcej nie dam sie namówić na tworzenie w grupie, bo widze niektórzy nie mogą ścierpieć chwały dzielonej na dwoje. |
A ja sie bardzo ciesze odwaliliscie dobra robote
P.S Tasmpol... czy ja cos mowilem ze twoj silnik jest do d&%^&??
WESOLEGO JAJA |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 08-04-2007, 13:08
|
|
|
| W Splinter Santa poznaję te FLowe dźwięki :biggrin: |
|
|
|
 |
Cerek
Kapral

151 Prestiż
|
Wysłany: 08-04-2007, 20:37
|
|
|
Noo... ciekawe Dobre gry, nie myślałem o tak dobrych produkcjach w tej bitwie. Nawet ilość fajna We wszystkie miło mi się grało, choć nie pograłem długo xD Gratulacje zwycięzcy jak i uczestnikom batalii. |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 13-06-2007, 16:26
|
|
|
Copperdragon, ty zdrajco!
Uczciwie przeszedłem aż TRZY etapy i wyskakują
mi komunikaty o "kombinacjach". Lepiej byś się z takimi tekstami nie marał. |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 13-06-2007, 20:38
|
|
|
| CubiX napisał/a: | Copperdragon, ty zdrajco!
Uczciwie przeszedłem aż TRZY etapy i wyskakują
mi komunikaty o kombinacjach. Lepiej byś się z takimi tekstami nie marał. |
Op, pardon, ale gorzej by było, jakbyś uczciwie przeszedł tylko 24 etapy i ten komunikat by ci wyskoczył.
Nie wiem, u mnie wszystko prawidłowo działało, a na betatesting u innych osób niestety nie miałem czasu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|