|
Faster |
| Autor |
Wiadomość |
Kodarth
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
3319 Prestiż
|
Wysłany: 11-08-2006, 21:49 Faster
|
|
|
Gatunek: Logiczno, Zręcznościowa
Projekt: wyt. Evil Form ®
Program: MMF
W grze chodzi oto żeby nie dotknąć białych prostokątów lub kwadrata uciekając za pomocą myszy czarnym kwadratem. Im dłużej wytrzymasz tym jesteś lepszy. Dawno temu takie coś wyczytałem, że piloci wytrzymują 2 minuty nad takimi gierkami. I postanowiłem taką stworzyć.
LINK: http://evilform.ovh.org |
|
|
|
 |
Cruise
Plutonowy Mechwarrior

Główny edytor: 
998 Prestiż
|
Wysłany: 11-08-2006, 22:01
|
|
|
pffff... Liquid, niezbyt to ambitne.. grafiki brak, grywalność minimalna.. no bo powiedz mi co jest ciekawego w uciekaniu od jakichś prostokątów? Tyle dobrze że bugów nie ma
Jak dodasz wyniki online to bedzie przynajmniej z kim konkurować xD
Jak na minigierke odstresowywującą daje 5\10
btw mój wynik - 21, pzdro |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 11-08-2006, 22:11
|
|
|
Zmień figury geometryczne na coś innego i dodaj naliczanie milisekundowe (wartość "timer"). Nie zgadzam sie z Cruisem, ciekawie się gra, ale wszystko jest nazbyt minimalistyczne. Oczywiście wyniki online to bardzo dobry pomysł |
|
|
|
 |
Lukas
Plutonowy

Główny edytor: 
942 Prestiż
|
Wysłany: 11-08-2006, 22:13
|
|
|
Gra nawet ciekawa jako minigra, wyniki online wporowadzić i będzie już całkiem w porządku |
|
 |
Kodarth
Sierżant

Główny edytor: 
3319 Prestiż
|
Wysłany: 11-08-2006, 22:36
|
|
|
| Jak się robi wyniki online ? |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
|
|
|
 |
Winner
Sierżant Atomowy Plutonowy

Główny edytor: 
462 Prestiż
|
Wysłany: 11-08-2006, 23:17
|
|
|
LS, ostatnio mówiłeś, że nie wiesz dlaczego ludzie robią mini-gierki. A tu proszę... surprise Gra całkiem niezła, ale minimalistyczna i dlatego taka minimalistyczna recenzja |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 14-08-2006, 19:50
|
|
|
| Hmm... Gierka nawet fajna. Mój wynik to 22 sekundy. Tyle że moja ocena spada o 60% z powodu braku estetyki. No kurczę, dlaczego nie pokolorowałbyś jakoś tych prostokątów, poprawił wszystko wizualnie? A tak - miernie to wygląda. A szkoda. |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
Ovitz
Starszy kapral

1200 Prestiż
|
Wysłany: 17-08-2006, 01:56
|
|
|
| Prosty pomysł na gre... Gdyby nie grafika grze by o wiele wzrosął grywalnośc... A tak zamies wspaniale jest tylko dobrze... :doubt: |
_________________ Czy można na siłę tworzyć genialne rzeczy?
-Tak, trzeba tylko mieć tę siłę.
|
|
|
|
 |
baq
Sierżant

Główny edytor: 
2075 Prestiż
|
Wysłany: 21-08-2006, 01:36
|
|
|
OMG! Ale bajer mini gierka!!! Pisali, ze kwadraty a tu co?? Fajowa giera!!!!! Brak grafy, ale za to jaka grywalnosc!!! Z poczatku nie chcialem sciagac bo myslalem, ze to jakies kwadraty beznadziejne i nic ciekawego, ale przydaloby sie to zeby to jakis samolocik uciekal przed innymi samolocikami czy jakis stworek przed czyms
Poczytaj o tych wynikach online ( osobiscie tego nie umiem ale to jest fajne ) bedzie git rywalizacja! Bedzie z kim konkurowac fajowe
9/10!
Moj best wynik - 24 |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 21-08-2006, 01:55
|
|
|
| To jest coś! Faktycznie - wyniki online (nawet u Slawa), poprawić grafę i to będzie świetna gierka! Mi się bardzo podoba. (Jak to mówią proste pomysły są najlepsze) |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 21-08-2006, 02:02
|
|
|
| Ale pomysł nie do końca Twój - kiedyś grałem w IDENTYCZNĄ gierkę. Chyba flash, albo jakiś przykład do GMa. |
|
 |
trocha
Kapral

696 Prestiż
|
Wysłany: 21-08-2006, 18:23
|
|
|
| Kay, wiem o czym mowisz, tez w to grałem, gra praktycznie identyczna |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 21-08-2006, 19:44
|
|
|
Kay, trocha: Trudno wprowadzić nowości do takiego gatunku. Co do pomyslu, to przecież pisał na początku
LS: Możesz dodać info w grze, że szkolą się tym piloci |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 22-08-2006, 00:17
|
|
|
| Czasem proste gry wciągają bardziej niż te złożone i tak jest w tym przypadku. Nie wiem czemu, ale jak zagrałem pierwszy raz, to chciałem potem kolejny. Gdyby tak jeszcze dać np. losowe kolory figur przed rozpoczęciem gry wprowadziłoby to trochę świeżości do samej rozgrywki - oczywiście jakieś spokojne kolory, aby się oczy za bardzo nie męczyły. |
|
|
|
 |
|
|