|
[Program] KED |
| Czy będziesz korzystał w razie potrzeby z programu? |
| Tak |
|
25% |
[ 1 ] |
| Nie |
|
25% |
[ 1 ] |
| Zobaczymy jak wyjdzie |
|
50% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 4 |
| Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2006, 18:52 [Program] KED
|
|
|
KED - ( Klik Examples Downloader ) wyświetla poprawnie 100 przykładów czyli 14 stron i 2/7 pozycji, nie ma pluginów wyświetlania listy z ikonkami więc sam ją zrobiłem.
Program postaram się zrobić jak najprędzej, dużo roboty przy nim już nie pozostało, muszę jeszcze opracować system pobierania.
Przykłady KED'a będą to spakowane rarem pliki o niewielkich rozmiarach liczonych w KB. Co do przykładów rozszerzonych ( wymagających pluginów ) będą także znajdowały się w folderach wraz z potrzebnymi do ich odpalenia rozszerzeniami.
Program jest przygotowany na ewentualne zmiany, np. wyświetlanie ikonek nowych produktów Click Teamu ( TGF 2 i MMF 2 ) na których działać będą przykłady. Ewentualne pojawienie się przykładów dla tych programów nie będzie kłopotem dla aplikacji.
Aktualne zrzuty z KED'a:
Zrzut 1
Zrzut 2 |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2006, 19:25
|
|
|
| Zapowiada się bardzo przyjemny i ciekawy programik :wink: . Przydatny zwłaszcza dla początkujących. Mam nadzieje, że w przykładach będzie dobrze i przejrzyście wytłumaczone "co-i-jak". |
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2006, 19:54
|
|
|
Pomyśl może jeszcze o wysyłaniu przez użytkowników przykładów - mógłby się programi rozrosnąć |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Główny edytor: 
16668 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2006, 22:54
|
|
|
Popieram pomysł Tasmpola, a co do programu, to chętnie go zobaczę jak już wyjdzie... :)może trzeba będzie nagrać WDK II ? |
_________________ http://romanx.webd.pl/kli...tle=Mateusz9206 Mój profil na Klikipedii.
 |
|
|
|
 |
zetcom

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
3194 Prestiż
|
Wysłany: 01-07-2006, 00:39
|
|
|
| Jeśli ktoś ma MMFa Full to bardzo bym prosił o kontakt, bo wtedy mógłbym nawet zrobić licznik wejść do programu i listę userów, być może nawet jakiś shoutbox... a tak to nie ma za bardzo jak z możliwościami TGFa :doubt: |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 01-07-2006, 01:01
|
|
|
Mam MeMeMeFa FULL, zgrałem z mojej oryginalnej płytki. Zawezwij. |
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 01-07-2006, 12:43
|
|
|
| Licznik wejść do programu możesz bardzo łatwo zrobić dodatkiem Registry Object. Jeszcze łatwiej zrobisz to po prostu dodając 1 do wartości z pliku INI (np.). |
|
|
|
 |
zetcom

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
3194 Prestiż
|
Wysłany: 01-07-2006, 13:24
|
|
|
| RomanX napisał/a: | | Licznik wejść do programu możesz bardzo łatwo zrobić dodatkiem Registry Object. Jeszcze łatwiej zrobisz to po prostu dodając 1 do wartości z pliku INI (np.). |
Ale mi chodzi o wejścia wszystkich osób korzystających z tego programu, aby było widać ile osób ma ten program na dyskach. Ta informacja znacznie by mi pomogła i motywowała do dodawania kolejnych przykładów. A shoutbox by ewentualnie pomógł tym, którzy chcialiby pomocy no i dodawanie przykładów. MMF będzie chyba niezbędny.
Ps. Mam już MMFa. Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Teraz zrobię to czego w TGFie nie dałbym rady... |
|
|
|
 |
|
|