[MMF2] MMF2 nie widzi rozszerzenia |
Autor |
Wiadomość |
kurak
Plutonowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1345 Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2018, 00:30 [MMF2] MMF2 nie widzi rozszerzenia
|
|
|
Cześć
Krótko, potrzebuję otworzyć program który kiedyś stworzyłem. Przy próbie otwarcie okazuje się, że nie mam rozszerzenia Surface.mfx. Czym prędzej je ściągnąłem i skopiowałem do odpowiednich folderów, jednak błąd nadal występuje i nadal nie mogę otworzyć programu.
Czy ktoś z Was wie może w czym leży problem? Jeśli potrzebujecie więcej danych dajcie znać
Dzięki! |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40075 Prestiż
|
|
|
|
 |
kurak
Plutonowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1345 Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2018, 12:59
|
|
|
Hej,
dzięki za odpowiedź miałem wgrane do:
Data\Runtime\Surface.mfx
Data\Runtime\Hwa\Surface.mfx
Data\Runtime\Unicode\Surface.mfx
Data\Extensions\Surface.mfx
Data\Extensions\Hwa\Surface.mfx
Data\Extensions\Unicode\Surface.mfx
Restet zrobiłem całego komputera
Teraz wgrałem jeszcze w te wszystkie miejsca które wskazałeś, niektóre katalogi musiałem stworzyć bo ich nie było, jednak nadal nie działa
Wyskakuje mi komunikat nadal: Cannot load extension Surface.mfx
Szczerze mówiąc nie rozumiem co się dzieje |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2018, 14:03
|
|
|
Może problem nie jest z tym, że go nie widzi, a z tym, że format pliku się nie zgadza? Na pewno to rozszerzenie nie jest do starszych wersji klików? |
|
|
|
 |
kurak
Plutonowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1345 Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2018, 14:10
|
|
|
Tego niestety nie wiem, być może tak jest - jednak jak tworzyłem ten program około 3 lata temu to korzystałem z tej samej wersji MMF2 co teraz. Oczywiście po drodze był format, stąd znów musiałem wgrywać to rozszerzenie i ściągnąłem je z tej samej strony czyli z dark-wire.
Być może rzeczywiście jest to niezgodność wersji - być może uda mi się znaleźć inną wersję tego surface, jeśli macie jakieś, źródła to proszę podeślijcie
Dzięki!
edit:
Znalazłem to rozszerzenie gdzie indziej, usunąłem tamto poprzednie ze wszystkich katalogów do których je wgrałem i wgrałem to nowe. I teraz działa! Dzięki za pomoc i sugestie! |
|
|
|
 |
|