Przesunięty przez: Minty 22-02-2007, 18:38 |
[Piłka Nożna] K&J 2002 |
Autor |
Wiadomość |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2006, 01:32 [Piłka Nożna] K&J 2002
|
|
|
Tytuł: Korea Japonia 2002
Gatunek: Piłka nożna
Autor: Krzysiek czyli Lampard
Grafika: Edytor TGF
Dźwięk: ?
Muzyka: Moja oraz utwór We Are The Champions
Opis:
Witam! Jak już kiedyś na shoucie pisałem, odnalazłem swoją grę z 2002 roku. Po wykonaniu prostej matematyki:
2006 - 2002 = 4
Co daje nam odpowiedź : Ta gra ma już 4 lata, czyli jest starusieńka i to przypomina mi początki mojego klikania, chlip... nic nie zmieniłem... bo chciałem zachować oryginał. A nuż kiedyś to będzie zabytek polskich klików... hehehe. Teraz coś o grze, jest to piłka nożna 1 vs 1 Gdzie reprezentacja Polski (Czyli my) Zmierzy się z innymi reprezentacjami. Gramy tylko i wyłącznie reprezentacją polski... W 2006 dodałem jedynie muzyczkę (moją "Chilli Rock" co nie przypomina mi rocku w ogóle) Przyjemnego grania... kto jest fanem Bardzo oldskulowych gierek z dziwacznym AI to będzie w to grał
Za chwilkę dodam też moją grę którą znalazłem razem z tą
Zrzuty ekranu:
Ni Ma
Download:
www.atomicserwer2.republika.pl/world.rar
Uwagi:
Taa... |
|
|
|
 |
Qdlaty
Starszy sierżant

Główny edytor: 
1998 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2006, 09:28
|
|
|
Nom, gra nie powala. Dźwięków lepiej słuchać z przyciszonymi głośnikami, bądź nawet wyłączonymi. Ale tak zwykle bywa w początkach klikania. A ja już chyba swoją przygodę z klikami powoli kończę... Choć jeszcze na dobre nie zacząłem... |
|
|
|
 |
Cellstar
Starszy kapral

2241 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2006, 12:22
|
|
|
Fajna gra tylko szkoda że nie ma możliwości gry dla dwóch osób przy jednym komputerze. |
_________________ ***************************************
[...]Wypoczywał na łące wśród kwiatów, wsłuchując się w delikatny szum wiatru i piękne trele ptaków zwiastujących rychłą wiosnę... - Eustachy.[...]
*************************************** |
|
|
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2006, 22:43
|
|
|
Mogłem dodać, ale uważałem to za zbędne ponieważ... ta gra jest słaba i kto by w nią chciał grać
P.S Zdobył ktoś puchar ? |
|
|
|
 |
|