|
Paczka Graficzna |
| Autor |
Wiadomość |
Krabex
Kapral

735 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2008, 12:51 Paczka Graficzna
|
|
|
Od niedawna przestałem robić gry w The games factory i zacząłem w C++. Znaczy uczę się dopiero, ale gry i tak robię (w konsoli ale robię ). Mam dużo pozostałości po the games factory chodzi mi o grafikę. Zdecydowałem się opublikować tą grafikę z moich jednodniowych gier(znaczy takich które zacząłem robić a na następny dzień już zrezygnowałem:P ). W paczce znajduje się osiem plików i w każdym znajduje się trochę grafy. M. in. znajdziecie tam kilka chyba 10 budynków do gry strategicznej o smerfach Są oni w pełni animowane, widać jak smerf drwal ścina drzewa, smerf rolnik pracuje na polu itp. A z tych nowszych moich grafik to znajdziecie tam roślinność do dżungli, elementy dekoracyjne i tło do: portu, plaży, statku, domu. Są tam też budynki do strzelanek i do gier strategicznych (do strategi są bardzo dużo ok. 500x500 pixeli). Zresztą co wam będę opowiadał Zobaczcie sami Oto link do mojej paczki graficznej: Paczka Graficzna. Do pobrania jakieś 0,6MB. (www.krabex.cba.pl/Paczka.rar)
Oto kilka screenów z tej paczki graficznej:
1 / na rysunku jest kuźnia i kamieniarz. W pliku jest jeszcze kilka takich budynków
2 / na rysunku jest wieża strażnicza do gry - strzelanki niezbyt udana no ale jest
3 / na rysunku są te budynki do smerfów. Niestety po zmianie na JPG trochę się rozmazały. No i niestety na ów rysunku nie są w ruchu a to ich największa zaleta (moim zdaniem).
Każdy może używać tych obiektów w grze pod warunkiem, że napisze też coś o mnie, że pomagałem w grafice czy coś |
|
|
|
 |
creesee
Młodszy chorąży

12224 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2008, 13:29
|
|
|
| Lepiej daj jako gam. CBA DARMOWY HOSTING |
|
|
|
 |
Krabex
Kapral

735 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2008, 13:31
|
|
|
| smiiile napisał/a: | | Lepiej daj jako gam. CBA DARMOWY HOSTING | To na pewno przez jakieś zabezpieczenia Czemu jako .gam ?? |
|
|
|
 |
creesee
Młodszy chorąży

12224 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2008, 13:37
|
|
|
| Już wiem! Wklejcie linki w przeglądarkę. |
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

0 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2008, 15:06
|
|
|
| Przepiękne, szkoda, że brzydkie. Ale i tak ładne. |
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

37283 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2008, 21:07
|
|
|
Takie sobie. Ale najważniejsze, że darmowe Szkoda, ze nie ma jakichś w mrocznym stylu. |
|
|
|
 |
|
|