NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Paczka Graficzna
Autor Wiadomość
Krabex 
Kapral

735 Prestiż
Wysłany: 26-01-2008, 12:51   Paczka Graficzna

Od niedawna przestałem robić gry w The games factory i zacząłem w C++. Znaczy uczę się dopiero, ale gry i tak robię (w konsoli ale robię :P ). Mam dużo pozostałości po the games factory chodzi mi o grafikę. Zdecydowałem się opublikować tą grafikę z moich jednodniowych gier(znaczy takich które zacząłem robić a na następny dzień już zrezygnowałem:P ). W paczce znajduje się osiem plików i w każdym znajduje się trochę grafy. M. in. znajdziecie tam kilka chyba 10 budynków do gry strategicznej o smerfach :P Są oni w pełni animowane, widać jak smerf drwal ścina drzewa, smerf rolnik pracuje na polu itp. A z tych nowszych moich grafik to znajdziecie tam roślinność do dżungli, elementy dekoracyjne i tło do: portu, plaży, statku, domu. Są tam też budynki do strzelanek i do gier strategicznych (do strategi są bardzo dużo ok. 500x500 pixeli). Zresztą co wam będę opowiadał :P Zobaczcie sami :P Oto link do mojej paczki graficznej: Paczka Graficzna. Do pobrania jakieś 0,6MB. (www.krabex.cba.pl/Paczka.rar)

Oto kilka screenów z tej paczki graficznej:
1 / na rysunku jest kuźnia i kamieniarz. W pliku jest jeszcze kilka takich budynków ;)
2 / na rysunku jest wieża strażnicza do gry - strzelanki niezbyt udana no ale jest :P
3 / na rysunku są te budynki do smerfów. Niestety po zmianie na JPG trochę się rozmazały. No i niestety na ów rysunku nie są w ruchu a to ich największa zaleta (moim zdaniem). :P

Każdy może używać tych obiektów w grze pod warunkiem, że napisze też coś o mnie, że pomagałem w grafice czy coś :P ;)

creesee 
Młodszy chorąży

12224 Prestiż
Wysłany: 26-01-2008, 13:29   

Lepiej daj jako gam. CBA DARMOWY HOSTING

Krabex 
Kapral

735 Prestiż
Wysłany: 26-01-2008, 13:31   

smiiile napisał/a:
Lepiej daj jako gam. CBA DARMOWY HOSTING
To na pewno przez jakieś zabezpieczenia :S Czemu jako .gam ??

creesee 
Młodszy chorąży

12224 Prestiż
Wysłany: 26-01-2008, 13:37   

Już wiem! Wklejcie linki w przeglądarkę.

Stankol 
Bohater
McO: the noob

0 Prestiż
Wysłany: 26-01-2008, 15:06   

Przepiękne, szkoda, że brzydkie. Ale i tak ładne.

jarlfenrir 
Generał brygady

37283 Prestiż
Wysłany: 26-01-2008, 21:07   

Takie sobie. Ale najważniejsze, że darmowe :D Szkoda, ze nie ma jakichś w mrocznym stylu.

Odpowiedz do tematu