|
Solucje do gier |
| Autor |
Wiadomość |
Moro
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 28-12-2005, 16:16 Solucje do gier
|
|
|
| Zrobiłem ten temat z myślą, aby użytrkownicy grający w jakąś grę i nie dającą sobie rady zapytała tu o pomoc. Otóż ja gram w Abe Exodus'a. I mam problem - otóż jestem w miejscu (1level), gdzie muszę odkręcić 5 zaworów. W pomieszczeniu wcześniej jest pięć ludzików, którzy mają Ci pomóc to zrobić. Ale jest problem: Gdy mówię HI oni kryją się, boją. I nie wiem co teraz mam zrobić. GDzie jest lekarstwo na strach? Pisało, że jakoś mam ich "unormalnic" ale nie wiem jak... Nie iwem w ogóle co to jest przycisk B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9... Jeśli można prosiłbym o pomoc. Na google.pl nie moge znalezc solucji... Dzieki z góry. |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Prestiż
|
Wysłany: 28-12-2005, 16:31
|
|
|
| Muddukony znowu opiły się SoulStorm'u z automatu (Don't think - drink!) i mają kaca. W pierwszym etapie im nie pomożesz, do nich wraca się o wiele później. Teraz musisz z tego co pamiętam dostać się do dżungli, a potem do Nekrum. A w międzyczasie wysadzić kopalnie w których teraz jesteś. |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Moro
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 28-12-2005, 16:34
|
|
|
| Cytat: | | Wlasnie nie iwem, bo ja jestem juz w tym miejscu, a cholera nie moge zejsc bo tam jest ziom z karabinem i nie wiem co zrobic... A tak wogole to nie uratowalem takeigo jednego loodka co go bil ten z karabinkiem. Jak go uratować? (prawie przy pocztaku lvlu co miales sie skradac przy cieniu. Jednego wzialem jak odszedl na platforme obok ale tego drugiego nie dalem rady)... Tam jest ta kulka co jak sie modlisz to Cie zabija |
CHODZI MI ZRESZTĄ JAK NAD NIM ZAPANOWAĆ LUB JAK GO POKONAĆ ALE CHCE TEGO ZIOMKA URATOWAĆ... |
| Ostatnio zmieniony przez Moro 28-12-2005, 17:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PoW

Prestiż
|
Wysłany: 28-12-2005, 16:37
|
|
|
| Hm, nie możesz się w niego zaminić ani nic z tych rzeczy? Cóz w takim razie spróbuj biegnąć na chama, może uciekniesz. Nie pamiętam tego miejsca w tą grę grałem baaardzo dawno. W necie powinny być anglojęzyczne solucje. |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Moro
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 28-12-2005, 17:58
|
|
|
| Ok poradziłem se... Ale teraz problem - mam tych 5 ziomków co się boją. Mam im przynieść jakieś lekarstwo. Jakie? w ogóle to ja nie moge teraz na dół zejść. Prosze o syzbka odp. (Jestem w tunelu 2). |
|
|
|
 |
PoW

Prestiż
|
|
|
|
 |
Moro
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 28-12-2005, 18:14
|
|
|
DZIEKI STARY! Uratowałeś mnie xD SPrawa zamknięta, czekajmy teraz na inne pytania xD
xXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX |
|
|
|
 |
Michu
Plutonowy :o

Prestiż
|
Wysłany: 29-12-2005, 17:50
|
|
|
Moro jak masz jakies problemy z Oddworld to pisz do mnie na gg |
|
 |
Moro
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 29-12-2005, 21:16
|
|
|
| Dzieki. A mam problem. Jestem w miejscu gdzie chodzi scrab, po lewo sa dwa muddokony na ktore leci ostrze ja musze sszybko przeleciec obok scraba i na lewa platforme opanowac go i zamknac i uratowac mudkow. Czy tkos wie jak to zrobic szybko? Ja nie daje rady. Pzdr. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 29-12-2005, 22:21
|
|
|
| Daj screena z miejsca w którym jesteś a może ci pomogę. Sam jestem wielkim fanem abe'a i przeszedłem obie części. Dzisiaj nawet poraz drugi przeszedłem abe'e exodus więc jestem w tym dobry 8) . |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Moro
Sierżant

Prestiż
|
|
|
|
 |
dani666
Mięso armatnie

Prestiż
|
Wysłany: 27-01-2006, 02:13
|
|
|
Czesc.
Mam problem z przejsciem pewnego momentu w etapie Executive Office (na samym poczatku) Po obejrzeniu w TV programy ze Abe jest poszukiwany nalezy skoczyc na dol i pozniej jest laser ktory otwiera drzwi za którymi sa rozowe psy,nastepnie trzeba sie turlajac uciekac przed tymi psami, pozniej trzeba wskoczyc na platforme (uruchamia sie ostrze) bo na dole jest Slig z gunem , pozniej z niej zeskoczyc i dalej sie turlac ale nie umie tego zrobic bo dopadaja mnie te chore psy Probowalem chyba ze 100 razy. Dzieki za ewentulane wskazowki ktore pomoga mi to przejsc .
link do screena |
|
|
|
 |
|
|