Zamknięty przez: Fadex 07-11-2007, 22:26 |
Zamknięcie Fabryki Gier |
| Autor |
Wiadomość |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 19:55 Zamknięcie Fabryki Gier
|
|
|
| Co myślicie o tym nagłym, być może przez niektórych spodziewanym wydarzeniu, jakim było (już ósme) zamknięcie Fabryki Gier? Ktoś powinien kontynuować tradycję (w tej czy innej formie), czy może lepiej zostawić ją w spokoju? |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 20:04
|
|
|
| Zamknięcie Fabryki gier to fatalny pomysł. Gdybym był na miejscu Fano, to bym pogadał z Romanem apropos bezsensu bana i starał się go wycofać. W sumie FG to była dobra strona, i praktycznie jedyne połączenie serwisu polskiego z informacjami zagranicznymi. Dobre by było kolejne otwarcie serwisu pod redakcją BROO i spółki. Wróciłbym do konceptu bardziej megaporadnika niż newsomana. |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 20:06
|
|
|
| Może zamiast Fabryki gier postawić coś podobnego z inną nazwą to tak jak Nuke Boards zamiast EF. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Pozik
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:07
|
|
|
| Stek napisał/a: | | Może zamiast Fabryki gier postawić coś podobnego z inną nazwą to tak jak Nuke Boards zamiast EF. | Nie pisz tego na forum, bo zaraz ludzie zaczną zakładać blogi i udawać, że to odrodzone FG -_- |
|
|
|
 |
Tymon
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:11
|
|
|
| A ja proponuję się najpierw ZORGANIZOWAĆ, a później pogadać o kontynuacji czegokolwiek. |
|
 |
Pozik
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:14
|
|
|
| Tymon napisał/a: | | A ja proponuję się najpierw ZORGANIZOWAĆ, a później pogadać o kontynuacji czegokolwiek. | Tyle, że do niektórych te słowa nigdy nie dotrą... już wczoraj doszły do mnie wieści o pseudo FG -_- |
|
|
|
 |
Tymon
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:16
|
|
|
W takim wypadku źle to świadczy o "zarządzie" - albo o jego braku.
Ja na prawdę dalej nie rozumiem dlaczego PSK jest rozbite na aż 3 serwisy. |
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:39
|
|
|
Nie wspomnę nawet o tym dlaczego Fano został zbanowany przez Bedzia. Bo chyba nie wierzycie w te bzdury o wakacjach?
W ogóle zbanowanie Fana to jeden wielki śmiech. Klikowiec, który najwięcej ostatnio udzielał się na scenie, który ma największe kontakty z zagranicznymi twórcami (czy muszę przypominać, co załatwił na II GW???), który towarzyszy scenie od kilku ładnych lat i stracił dla niej tak dużo wolnego czasu, który zawsze chętnie służył pomocą, który wydał sporo (być może i nienajwspanialszych) gier zostaje, który zawsze był kulturalny, nagle zbanowany na wszystkich trzech forach z komentarzem "wakacje" albo "na własne życzenie"... Dziwne, że kiedy CubiX (bodajże on) błagał o bana, został olany ciepłym moczem. Ta cała sytuacja jest śmiechu warta, ja współczuję jedynie Fanowi tego, że stracił tyle sił i czasu by jakoś działać na rzecz tej durnowatej sceny i dostał taką ładną nagrodę.
Tyle ode mnie.
Śmiechu warte. |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Winner
Sierżant Atomowy Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:42
|
|
|
| Jedyne co mam do powiedzenie: całkowicie zgadzam się z P9D. |
_________________ <TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ> |
|
|
|
 |
quick-fire
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 22:00
|
|
|
| wielka szkoda... bo drugiego takiego serwisu po polsku nie ma :< |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 22:07
|
|
|
| Coz tak naprawde Fana CP i NB olalo a ze admini obu for przystali na wspolprace z Bedziem to fano sam sie dopomnial o bana ktory regulaminowo mu sie nalezy. Nie chce sie wymadrzac bo najlepiej cala sytucje zna sam Fan ale ja to widze tak: Fan ma dosc syfu na PSK wiedzial zawsze ze jest zle ale jakos z tym zyl, pozniej jednak psychicznie klikowcy zaczeli go niszczyc wiec zrezygnowal z robienia czegos dla sceny i wogle z byc na nic nie wartych forach. Dla mnie sytuacja jest podobna jak w przypadku Mortego. Znacie go wogole? To byl koles ktory duzo zrobil i za to mu sie najbardziej oberwalo od userow. Nie warto sie uzerac wiec lepiej znikac. |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Prestiż
|
Wysłany: 27-10-2007, 22:57
|
|
|
| Stek - nie sądzę, żeby tak było w przypadku Fanotherpg, a nawet powiem więcej - jestem niemal pewien tego. Po prostu Fano za dużo poświęcił tej scenie, żeby nagle "udać się na wakacje". |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2007, 00:12
|
|
|
| Więc nagabywanie administracji z prośbą o bana to nic? Pepe, co ty byś zrobił w takiej sytuacji? A cóż, skoro Fan sam chciał, to widocznie mał powody. Jeszcze co do FG... nikomu nie podoba się jej zamknięcie, ale nic nie trwa wiecznie. |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2007, 07:38
|
|
|
Albo fan nie miał czasu, wiecie, szkoła itp.
Albo analogicznie do "format zjadł mi grę!". Nie wnikam, bo mnie to nie obchodzi - wiedziałem, że do tego dojdzie.
Co do oceny fg powiedziałbym, że już cga było wartościowsze, ale.. jak uważacie.
Ja nie odczuję różnicy, bo i tak nie odwiedzałem fg. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2007, 09:52
|
|
|
| A morty dużo nie poświęcił? Zrobił tak wiele i dostał kopa w nagrode. PSK jest takie narzeka na wszystkich a sama nic nie robi. Nie podobalby sie newsy na FG? chcieliscie wiecej porad to mogliscie napisac kilka artykułów fan chętnie by je umieścił. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
|
|