|
|
|
|
Tapety |
| Autor |
Wiadomość |
Tunajt
Starszy kapral

7934 Prestiż
|
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

15161 Prestiż
|
Wysłany: 28-07-2007, 01:08
|
|
|
| Podoba mi się zwłaszcza trzecia praca. Fajny taki napis pobrudzony ale nieładne to, że ten motór taki zamazany. Będę płakał, że tak go zamazałeś. A może to mgła :?: :?: :?: W drugiej pracy fajne jest tło - takie kokakolowe. A ta myszka miki to jakieś logo Falubazu? Bo jak nie to nie pasuje. Pierwsza praca brzydka, zamazana i w ogóle afuj... A Ziemia jest superoska tylko nie mogę skojarzyć kontynentów, albo to są takie jak żyły dinozaury może. |
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

24468 Prestiż
|
Wysłany: 28-07-2007, 02:06
|
|
|
Ta, McO mysza to nasze logo, mi też długo nie pasowała, ale się przyzwyczaiłem do pokracznej wersji Mikiego ;]
Yeah, rodacy na NB A widziałeś tą taką inną wersję naszej myszy? ;] (wersja hardkor, jakiś, hm, facet w czapeczce z uszami).
Tło w 3 tapecie facktycznie najfajniejsza, w drugiej jest świetne tło (kojarzy mi się ze Spritem, ale co poradzić że Sprite zerżnął bezczelnie barwy naszego regionu ) ale mysza jest za ciemna, powinna się świecić tak jak napis. 1 też ciekawa, ale jadnak z tej trójki wypada najsłabiej, chociażprawdę mówiąc trudno się zdecydować.
A jeśli chodzi o tą ziemię, to wypadła baaaaardzo słabo przy ZKŻ, po prostu mi się nie podoba, nie wiem czemu. |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Tunajt
Starszy kapral

7934 Prestiż
|
Wysłany: 28-07-2007, 11:39
|
|
|
| Cytat: | | A widziałeś tą taką inną wersję naszej myszy? ;] (wersja hardkor, jakiś, hm, facet w czapeczce z uszami). |
Oto ta "mysz":
Wchodzisz na własną odpowiedzialność... |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|