|
[Program] Signature Easy Creator 1.0 |
| Autor |
Wiadomość |
Vernom
Starszy kapral

1235 Prestiż
|
Wysłany: 20-01-2007, 18:58 [Program] Signature Easy Creator 1.0
|
|
|
Tytuł: Signature Easy Creator 1.0
Gatunek: Program
Autor: Vernom
Grafika: Vernom
Dźwięk: --
Muzyka: --
Opis:
Program służy do szybkiego, prostego i efektownego tworzenia sygnaturek np. do podpisu na forum. Pozdrawiam. Komentujcie, nie krytykujcie hehe :biggrin:
Download:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Vernom |
| Ostatnio zmieniony przez Vernom 20-01-2007, 23:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 20-01-2007, 19:33
|
|
|
Ja skrytykuję hosta, bo przez FF ciężko idzie z pobieraniem. Pozwoliłam sobie wrzucić na Eggdiska, jak nie pasuje - to skasuję:
http://www.eggdisk.com/fi...creator_1.0.rar
Program prosty w obsłudze i w ogóle, ale:
- plik saveing powinien nazywać się saving i być uruchamiany automatycznie,
- przyciski on/off każdej z funkcji powinny być w jednym rzędzie, a nie raz poziomo, raz pionowo,
- przydatne byłyby przyciski cofania wybranego elementu tła itp. |
|
|
|
 |
Vernom
Starszy kapral

1235 Prestiż
|
Wysłany: 20-01-2007, 23:17
|
|
|
link może zostać dzięki.
Saveing - hmmm to jestnazwa podprogramu Signature Easy Creatora więc niech tak zostanie (tonie jest tłumaczenie z polaka na angielski)
Automatycznie - próbowałęm to pojawial się błąd
reszte poprawie |
|
 |
Raymon
Plutonowy dawniej arek ;-D

3098 Prestiż
|
Wysłany: 21-01-2007, 00:43
|
|
|
Wygląd programu troszkę chaotyczny. Przyciski nie są regularnie ułożone co nie poprawia komfortu pracy, a wręcz psuje atmosferę.
Nazwa pliku saveing? (Już mnie uprzedzili) To tylko takie ogólnikowe, ale nie ma wpływu na przydatność.
A właśnie: no przydatność. Hmmm... Trochę taka, nijaka. Jednak niektórym - tym mniej zaawansowanym może się przydać. Już coraz mniej się robi programy wyspecjalizowane w jednej tylko dziedzinie. Użytkownicy nie chcą mieć dysku zawalonego setkami różnych programów. Coraz częściej przygotowuje się ogólnikowe aplikacje, czyli np. do grafiki. |
|
|
|
 |
|
|