|
Lepszy Bomber man |
| Autor |
Wiadomość |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 12:24 Lepszy Bomber man
|
|
|
Tytuł: Do uzgodnienia
Gatunek: hmmm
Autor: jak już to autorzy (jeszcze niewiadomo)
Opis:
Poszukuję osób do projektu, którego wstępny silnik zamieszczam niżej, potrzebni ludzie od scenariusza, grafiki i innych pomysłów. Gra ta ma byc czymś w rodzaju Bombermana, ale znacznie bardziej rozbudowanym. Zresztą jak piszę poszukuję ludzi do scenariusza i mających dobre pomysły. Gra myślę że mogła by się ukazać gdzieś pod koniec lipca. Więc co wy na to??
Download:
kliknijcie na link prawym i dajcie zapisz element docelowy jako...
http://www.loklasa3a.yoyo.pl/gra.zip. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 12:28
|
|
|
| Oprawa wizualna jest całkiem przyzwoita. Tylko postać już gdzieś widziałem. W innych kolorach. Animacje ciekawe, stopień trudności raczej niewysoki. Projekt ma szanse na powodzenie. Trzymam kciuki, choć nie mam czasu na dołączenie ze względu na moje projekty. |
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 12:37
|
|
|
Silnik wymaga poprawki: tutaj postać chodzi płynnie, w Bombermanie (to się jakoś inaczej nazywało...) chodziła... "po kratkach". No, ale ten jest wstępny. |
|
 |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 14:08
|
|
|
| Kurzowa Kukiełka napisał/a: | Silnik wymaga poprawki: tutaj postać chodzi płynnie, w Bombermanie (to się jakoś inaczej nazywało...) chodziła... po kratkach. No, ale ten jest wstępny. |
Co do ruchu to się mylisz. Zobacz "Bomberman 2". A pozatym płynniejszy ruch jest lepszy. |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 14:18
|
|
|
Mi jak narazie się podoba . Grafika średnia - radziłbym Ci ujednolicić styl... Co do ruchu to ten płynny moim zdaniem lepiej sie nadaje. |
|
|
 |
|
|