|
Józek w poszukiwaniu starożytnego browara |
| Autor |
Wiadomość |
Michu
Plutonowy :o

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2083 Prestiż
|
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2005, 20:59
|
|
|
Jedna rada (chyba pisałem o niej na CP) - zmień wąsy Józka. Teraz są jak jakieś klapki, a że Józek to lekka pijaczyna, powinien mieć pożądne wąsiska
To jedyna sugestia, reszta jest ok. Fajna gra nawet, mógłbyś dać jej demo stare. Czekam na nią - chętnie pograłbym. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2005, 20:59
|
|
|
No grafiką może nie powala ale może być fajna . Na Twoim miejscu trochę bym zróżnicował grafikę, dodał trochę przeszkadzajek i dekoracji. |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2005, 21:23
|
|
|
Całkiem niezła grafika, nie można IMHO narzekać. Ciekawa koncepcja. Nie dawaj dema czekam na premierę! |
|
|
|
 |
Michu
Plutonowy :o

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2083 Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2005, 21:29
|
|
|
Właśnie nie chce dawać dema Mam tylko problem z doborem dźwieku i muzyki w grze ktoś chętny do pomocy ? |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2005, 22:45
|
|
|
Dajesz hity z Festiwalu Piosenki Chodnikowej vol. 4 w Akwizgranie i będzie ok Heh, znaczy jakieś midy na wzór muzyki z Transport Tycoona lub innej gierki z jakimś jazzem czy cuś W Internecie znajdziesz duuże źródła. Z dźwiękami podobnie.
Grafika ładna, ale te wąsy... Takie klapki, to jest minus.
Noo nie chcę dema - chcę stare demo (ze starą grafiką) , bo nie mam w co grać. |
|
|
|
|
 |
NeTRaY
Plutonowy

Główny edytor: 
1745 Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2005, 23:40
|
|
|
| Ciekawie sie zapowiada, grafika bardzo ladna, ciekawa, dobry pomysl. Podoba mi sie to |
|
|
|
 |
Slawo
Legenda

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
25566 Prestiż
|
Wysłany: 10-11-2005, 00:00
|
|
|
A miało już nie być spamowania na forum. Gdzie ta dobra grafika ? Nie rozśmieszajcie mnie, lepiej załóżcie do tego celu jakieś nowe forum klikowe |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 10-11-2005, 16:34
|
|
|
| Czekam na tą zwariowaną gierkę. Grałem w mini demo i podobało mi się. Co do grafy to jest odlotowa. Podoba mi się ten styl ponieważ nadaje grze klimatu. |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 10-11-2005, 17:00
|
|
|
| Zarejestrowany, grafika ma dwa zadania - pierwsze, oczywiste, musi być reprezentacją do rozpoznawania danych przedmiotów. Drugie - musi tworzyć klimat gry. Ta grafika jest o tyle dobra, że można rozpoznać, co przedstawia i ma specyficzny klimat, styl. Prawde mówiąc, na 100 klikowców zdarza się jeden dobry grafik i 25 grafików średnich, a reszta to w ogóle, kropki i kreski. Np. w filmach animowanych elementy ruchome (np. postacie) nie są cieniowane, są jednolitego koloru. A mimo to film się podoba. W grze ważniejsza jest grywalność, a nie grafika. A ta jest całkiem znośna, w zupełności wystarczy. |
|
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
3194 Prestiż
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:49
|
|
|
Pamiętam Józka jeszcze z czasów, kiedy byłem adminem na CP. Gra wtedy po screenach prezentowała się średnio. Bohater był niedopracowany... levele także nie wyglądały najlepiej. Kiedy odwiedziłem ten temat i zobaczylem screeny z nowego Józka, zaskoczyły mnie. Bohater wygląda znacznie lepiej, najfajniej prezentuje się screen bohatera gry w sklepie.
Czekam na pełną wersję gry. |
|
|
|
 |
Ania
Mięso armatnie

2013 Prestiż
|
Wysłany: 15-11-2005, 16:22
|
|
|
| Na screenach może nie wygląda za dobrze, ale na żywo grafika na pewno prezentowć się będzie znacznie lepiej. Trzymam kciuki za projekt!!! I czekam na pełną wersje! |
_________________ I love Kubuś Puchatek
Kubuś Puchatek is the best! |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 15-11-2005, 16:24
|
|
|
| Hhh... grafika będzie taka sama live jak na screenach... Ew. małe zmiany przez zapisanie w innym formacie. |
|
|
|
|
 |
Wirtualność
Bohater

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
18050 Prestiż
|
Wysłany: 16-11-2005, 08:49
|
|
|
Grafika zadziwia :shock: Ale mimo to czekam z niecierpliwością na fulla |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
3194 Prestiż
|
Wysłany: 19-11-2005, 15:21
|
|
|
| Michu napisał/a: | | ... Mam tylko problem z doborem dźwieku i muzyki w grze ktoś chętny do pomocy ? |
Ja do tej gry dałbym raczej taką muzę klasyczną, może Valkiri? Znasz? Może coś rokowego ( ostatecznie ), nieduży utwór mp3. aby się nie cieło przy zapetlaniu go... |
|
|
|
 |
|
|