|
Tajemnica 3: Przeznaczenie |
| Autor |
Wiadomość |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 18-04-2006, 20:25 Tajemnica 3: Przeznaczenie
|
|
|
Umieściłem temata w planach bo nie mam zamiaru zapowiadać gry gdy nie mam nawet jej zaczętej . Więc po co w ogóle zakładam? Ano po to by uświadomić wszystkich że T2:HDM nie będzie ostatnią z serii Tajemnic. Cały czas chce rozwijać swoje umiejętności w klikach lecz niestety z kilku powodów nie opłaca mi się wdrążać nowych technologii do T2 więc użyje jej w T3 która prędzej czy później bęzdzie musiała powstać by wyjaśnić cała fabułe Tajemnicy. Żeby premiery T2 nie przeciągać zmiany pozostawiam dla trójeczki a w tej chwila zapowiadam to co wiem na dzień dzisiejszy co się w niej znajdzie. Więc oprócz tego że T3 będzie kontynuacją serii to będzie w pseudo 3d (miałobyć w T2 no ale byłem zależny od innych ludzi teraz już nie jestem) i będzie prawdobodobnie zrobione w TGF2(jeśli oczywiscie będe go miał) albo w MMF. Ograniczenia TGF'a związane z wartościami globalnymi A, B i C a także ilość zdarzeń w grupach globalnych spowodowały że T2 jest grą do której czasochłonne byłoby stworzenie dodatków które dawałyby nowe itemy i czary więc w T3 które nie będzie robione w TGF tego problemu nie będzie i to będzie charakterystyczne dla T3. W T3 zamierzam zbudować nowy silnik który pozwoli na łatwiejsze pobieranie parametrów broni jak i czarów co właśnie pozwoli na wydawania dodatków z nowymi bajerami (itemki, czary, klasy i rasy). Planuje także w T3 dać jakieś przerywniki w postaci filmików.
Proszę tego posta nie traktować jak nieralną zapowiedź lecz jako mój przyszłościowy plan kontynuowania serii T. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
ciapek
Sierżant

1663 Prestiż
|
Wysłany: 22-04-2006, 15:21
|
|
|
A może spróbowałbyś zrobić to w GM, albo zrobiłbyś taką małą minigrę Tajemnica 1/2 w GM?
/Poprawione; RomanX/
/A może spróbowałbyś zajrzeć do słownika?; RomanX/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 22-04-2006, 17:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 22-04-2006, 16:31
|
|
|
| ciapek napisał/a: | | A może sprubował byś zrobić to w GM'ie, albo taką małą minigrę tajemnica1/2 zrobił byś w GM'ie |
To dla Temporala byłoby chyba czymś takim jak bycie wegetarianinem pracującym u rzeźnika, tak się bowiem składa, że on nie lubi minigierek. A co do programu, to ja się nie wtrącam, bo to w końcu Temporala gra. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 22-04-2006, 16:36
|
|
|
A czemu w GM'ie? No a co do mini gier to odpada. Wsumie Copperdragon wyjaśnił czemu . |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
ciapek
Sierżant

1663 Prestiż
|
Wysłany: 03-05-2006, 22:52
|
|
|
| Cytat: | | Chyba mam manię na punkcie kulek |
Raczej masz. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 03-05-2006, 23:18
|
|
|
Prosze bez off topu.
Właśnie sobie tak pomyślałem że w T3 zrobie takie sklepy gdzie oprócz kupienia można spylić itemy. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
|
|