Zamknięty przez: Minty 05-07-2006, 19:20 |
[Wyniki Bitwy Artystycznej NB] 2 |
| Kto twoim zdaniem najlepiej wykonał swoją pracę? |
| Mr Knife |
|
64% |
[ 9 ] |
| McO |
|
14% |
[ 2 ] |
| Cruise |
|
0% |
[ 0 ] |
| misieksamgame |
|
21% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 14 |
| Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 08:01 [Wyniki Bitwy Artystycznej NB] 2
|
|
|
Oto oficjalne podsumowanie Drugiej Bitwy Artystycznej NukeBoards!
Do głosowania zakwalifikowały się następujące prace:
Wielkanoc na NB (Mr Knife)
Wielkanocna przygoda (McO)
Zajączek (?) (Cruise)
Wielkanocny Przypadek (misieksamgame)
Proszę o pisanie poniżej komentarzy i głosowanie w systemie 3-2-1, tj. 3 punkty na jednego zawodnika, 2 na innego i 1 na następnego. Wszystkie punkty muszą być przydzielone i odbiorca punktów nie może się powtarzać w jednym zestawieniu. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 09:55
|
|
|
3 pkt: Wielkanocna przygoda (McO) - bardzo dobre i profesjonalne wykonane dziełko we flashu. Ma swój morał :lol:, jest udźwiękowione, grafika stylowa. Dobra animacja.
2 pkt: Wielkanoc na NB (Mr Knife) - Interesujące, zawiera cechy użytkowników :lol:, humorystyczne, ale szkoda, że czarno-białe.
1 pkt: Zajączek (?) (Cruise) - obrazek wykonany (przyznam, że kogoś mi przypomina) w Paincie.
No swojej nie oceniam, ale cieszę się, że nie została potraktowana jako objaw przemocy i brutalności . |
|
 |
Jakim
Młodszy chorąży Mjuzik Mejker

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
21763 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 11:44
|
|
|
3. Wielkanoc na NB - zabawne, ciekawe i nie za krótkie. Z zagadką na dodatek .
2. Wielkanocna przygoda - ciekawa grafika i muzyczka. Przyzwoity flash, chociaż dla mnie za krótki
1. Wielkanocny Przypadek - dziwna animacja, niezwiązana z Wielkanocą, ale ładna. Jak już pisałem - humor niskich lotów, ale cóż .
0. Zajączek - chociaż praca związana ze świętami, jest przeciętna i mało pracy zostało włożonej w porównaniu z Wielkanocą na NB czy Wielkanocną przygodą. |
|
|
|
 |
k@rgul
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
3999 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 11:47
|
|
|
Długa się zastanawiałem kto ma dostać ode mnie 3 pkt, ale....
3 pkt dostaje Mr Knife za swą "Wielkanoc na NB" - moim zdaniem barwy czarno białe są zaletą tegoż dzieła. Produkt ten zawiera też niezwykłe cechy humorystyczne
2 pkt dostaje McO za "Wielkanocną Przygodę" - wspaniała grafika, ale moim zdaniem praca mniej humorystyczna niż wyżej wymieniona.
1 pkt dostaje misieksamgame za "Wielkanocny Przypadek" - Eee ugodzenie człowieka w jego przyrodzenie nie wiem... mnie to nie rozśmieszyło, a raczej przeraźiło |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 13:02
|
|
|
3 punkty dla Mr Knife'a! Naprawdę świetny komiks!
2 punkty dla McO, za fajną grafikę i morał
1 punkt dla Cruise'a, gdyż bardzo mi się spodobał ten króliczek
0 punktów dla Misieksamgame'a, ponieważ nie lubię świąt z takimi przypadkami.
Króliczek na pewno mógł się spodobać, natomiast kruliczek raczej nie / Fred
Ups... Literówka! / Fadex |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 13:36
|
|
|
3 punkty - Mr Knife
2 punkty - misieksamgame
1 punkt - Cruise
Z niewiadomych przyczyn praca McO nie chciała mi się otworzyć |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 13:47
|
|
|
| Cytat: | | Z niewiadomych przyczyn praca McO nie chciała mi się otworzyć |
Spróbuj przeciągnąć do IE...
Kiedy ja to właśnie próboje otworzyć w IE / Fred
To nie próboj tylko próbuj / Fadex |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Kuc
Plutonowy NAFTALINA W KULKACH

2250 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 14:15
|
|
|
3pkt dostaje Mr Knife za "Wielkanoc na NB" - Bardzo podoba mi się taka koncepcja , że wszyscy (no może 1/7 ) siędzą przy bardzo długim stole , tylko jedzenia brakuje...
2pkt dostaje Misieksamgame za "Wielkanocny Przypadek" - Na początku animacji ( jak jest już piotr ) jest super muzyczka , bardzo klimatyczna , ściągnięta z internetu ale niech dostanie te 2 punkty za to że mogłem sobie ją posłuchać.Chyba najlepsze midi jakie słyszałem.
P.S. MSG - prosze prześlij mi tą muzyczkę na e-maila będę bardzo wdzięczny Kuc7@op.pl
1pkt dostaje dostaje Cruise za "Zajączek" - Ładny , ale rysunek nie ma atmosfery świąt. Moim zdaniem rysunek powinien być miły , związany ze świętami... MSG miał pracę nie bardzo związaną ze świętami ale przynajmniej fajną muzyczkę dał.
0pkt dostaje McO za "Wielkanocną Przygodę" - praca ładna graficznie , ale to już koniec plusów... :-P Żartuje, praca powinna mieć lepsze miejsce ale wolałem dać 1 pkt Cruise'owi.
EDIT po poście Cruise'a:
Eee... bo chce się podlizać. :-P
Serio to dlatego że bałem się że będziesz miał mało pkt. bo twoja praca to rysunek a inni jakieś animacje itp. , a przecież jest bardzo... eee... ładna... troche odbiega od klimatu świąt ale to szczegół... Teraz twoja chyba ma 4pkt a Mco ma 9pkt. Wiekszość osób oceniała wyżej Mco bo ma lepszą grafę a ja chciałem żebyś ty też miał troche pkt, nie że z litości... :-P Przynajmniej twoja praca jest oryginalna bo w innej formie. |
| Ostatnio zmieniony przez Kuc 17-04-2006, 15:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Cruise
Plutonowy Mechwarrior

Główny edytor: 
998 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 14:34
|
|
|
1. Mr Knife - 3pkt
2. Misieksamgame - 2pkt
3. McO - 1pkt
4. Cruise - 0pkt :badgrin:
Kuc, ciekawosc mnie zżera czemu wolales dac ten jeden punkt mi a nie Mco, hm?
EDIT po EDICIE Kuc'a:
Dzieki... jakie to słodkie |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 17:07
|
|
|
3 punkty dla Mr Knife'a! Dużo humoru, ładne wykonanie i w ogóle.
2 punkt dla Cruise'a, bo ładne i takie jackjazzrabbitowe
1 punkty dla McO... za sikawkę |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 21:48
|
|
|
3pkt otrzymuje Wielkanocny Przypadek (misieksamgame) - super przygode miał ten Piotr (tylko pozazdrościć :roll: )
2pkt - Wielkanoc na NB (Mr Knife) - W pracy mic ni się zbytnio nie podoba poza jej "sensem". Dałem dwa punkty, ponieważ na siebie głosować nie moge, a mniej podoba mi się tylko praca Cruise - Zajączek.
1pkt - no wiadomo dla czego...
Dziwi mnie tylko postawa Kuc'a... dał 1pkt Cruise, bo "on ma mało punktów, a McO ma dużo...". :neutral: Troche dziwne wyjaśnienie... i wcale sie nie czepiam dlatego, że to sie mnie tyczy... ej! Ja wcale sie nie czepiam przecież |
|
|
 |
Kurczak
Starszy sierżant

Główny edytor: 
9364 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 22:09
|
|
|
3 punkty - Mr Knife - Ta praca najbardziej mi się podobała
2 punkty - McO - Nieco mniej...
1 punkt - misieksamgame - jeszcze mniej
0 punktów - Cruise - najmniej |
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 17-04-2006, 22:11
|
|
|
Doktor Scyzoryk - 3pkt. - Fajny styl, pokazuje typowy element kilku klikowców
Mega Boiler - 2pkt. - Unikalna oprawa, fajna grafika, ale dziwaczne, bez wyrazu.
Cruise - 1pkt. - Prawie jak Jazz JackRabbit |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Avenged
Młodszy chorąży A7X fan!

925 Prestiż
|
Wysłany: 19-04-2006, 21:21
|
|
|
1. Miejsce- McO "Wielkanocna Przygoda". Praca bardzo starannie wykonana, grafika nie przeciętna (nawet ładna:D), dźwięk.... eee... (głośniki mi nie działają:/ ), jednak nie ma jako takiej fabuły świątecznej, ani w ogóle jej nie ma . Ale te 3 pkt masz
2. Miejsce- Cruise "Zajączek"-Praca nawet fajna :] 2pkt
3. Miejsce- Mr Knife "Wielkanoc na NB"- Praca choć ma humor, to widać że była robiona tak na szybko bez specjalnej grafiki itp. Trochę cieniutka . Daję 1 pkt. za to że ma ten humorek :]
PS.; Oceniałem te prace głównie za jakość ich wykonania. W końcu jest to bitwa artystyczna a nie jakaś na humor.
Myślę, że o to chodziło / Fadex |
| Ostatnio zmieniony przez Fadex 19-04-2006, 21:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 19-04-2006, 21:53
|
|
|
I Odemnie 3 punkty dostaje misieksamgame ze swoim Wielkanocnym Przypadek, za brutalność losu, która może się ujawić nawet w święta. Tego się nie spodziewałem, święta, spokój... a tu wojna między naturą, a ludźmi. Ten facio chyba prowadzi jakąś firme co drzewa wycina, że tak mu się oberwało :smile:
II 2 punkty oddaje w ręce McO za Wielkanocną przygodę, graficznie pokonuje nasze prace, ale zabrakło jej tego czegoś. Poczatęk OK, zakończenie nie zaskakuje, tylko dziwi. U MSG znalazlem sens, ale u ciebie mi się nie udało.
III 1 punkcik zyskuje Cruise za Zajączka, praca nawet ładna, ale konwertowana chyba paintem. Strasznie obniża to walory estetyczne. |
|
|
|
 |
|
|