|
[Bitwa NB] 1 |
| Autor |
Wiadomość |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10120 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2005, 00:26
|
|
|
Między wszystkimi Michał Bo nie są złe, chociaż na przykład Ojoj wymiata graficznie i technicznie, twoja wymiata technicznie itp. itd. Wszystko wyjdzie w praniu. Moja jest strasznie zabugowana, znalazłem już w wysłanej do Romana wersji 4 bugi . |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2005, 20:22
|
|
|
Nawet fajna giera wol... eeee... CC, ale po tobie spodziewałem się więcej
Można długo pograć! |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2005, 21:01
|
|
|
Knife, po Tobie można się spodziewać czegoś nowatorskiego Ale wciąż nie ma linku...
CC, gra fajna, ale zdecydowanie za krótka No, i łatwa, po prostu lecisz i lecisz, a jak użyję Miniguna to mi się niemiłosiernie zacina komputer. Przewijanie powinno być automatyczne, niezależne od ruchu gracza, a gracz porusza się wraz z ekranem, ale jak przyspieszy, to ekran nie przyspiesza. Rozumiesz, jak w większości shooterów |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
10120 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2005, 21:09
|
|
|
Ooo moja gra zalinkowana widze
Betatester K@czor to odkrył że można ładnie wymigać się od walki ale nie było czasu tegopoprawiać. Może następna gra będzie lepsza A mi się od miniguna nie tnie, może dlatego że mam średniego ale nie słabego kompa. Starałem się ograniczyć liczbe obiektów aktywnych ale i tak dochodzi do 150-200. Błąd na błędzie, co to będzie? Ja też czekam na gre Knife-a |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
13819 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2005, 21:10
|
|
|
Grę wysłałem RX, ale plik nie dotarł w całości. Przed chwilą 2 mail został wysłany, teraz powinno być wszysko OK. Całe zamieszanie związane jest pewnie z moim netem, który strasznie wczoraj mi nawalał, aż w końcu zasłabł. Nadal walcze z serwerem, więc musicie czekać na reakcję RX lub na ustąpienie serwera.
/Oto ta gra: http://chomikuj.pl/Klikib...b01+MrKnife.rar ; RomanX/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 06-09-2007, 15:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
10120 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2005, 21:13
|
|
|
Masz radiówke Knife?
Sorki Roman z tym dmc2 - zdążyłem wybyć zanim mnie na SB poprosiłeś ale skoro już masz to fajnie;] Na przyszłą batalie daj punkt regulaminu - wszystkie rozszerzenia użyte w grze mają być dołączone do gry. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
|