|
|
|
|
[Klikowiec] bytterfly1 |
| Jaki sposób strzelania jest lepszy do platformowych poziomów BOOMa? |
| Strzelanie LPM w kierunku myszki |
|
20% |
[ 1 ] |
| Strzelanie spacją na wprost bohatera |
|
80% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
bytterfly1
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
143 Prestiż
|
Wysłany: 11-12-2013, 14:30 [Klikowiec] bytterfly1
|
|
|
Witaj w trzecim już kąciku użytkownika Nie będę pisał czyj on jest, bo masz to w nazwie Dobra, koniec tych sucharów, przejdę do konkretów.
Będę tutaj umieszczał:
- Newsy nt. moich produkcji
- Screeny z moich produkcji
- Ewentualnie pytania do Was.
Posta postaram się wrzucać w miarę regularnie, a co jakiś czas będę zamieszczał screena pokazującego np. postęp prac na nowym lvl.
Prace nad BOOMem trwają Po kilku dniach opi****a się wziąłem się do roboty i:
- Uczytelniłem grafikę 1. poziomu (Co mi strzeliło do głowy robić zielone drzwi?!)
- Zrobiłem (narazie nieśmiertelnego) bossa na koniec drugiego poziomu
- Zacząłem robić poziom nr. 3, który jest pewnym "rozgałęzieniem"; gdy się przejdzie drugi poziom pozostając niezauważonym następuje przeskok do czwartego poziomu, a wszystkie punkty z 3. dostaje się za darmo
PS: Mam małe pytanie na które w shoutboxie nie dostałem odpowiedzi. Ankieta trwa tydzień. |
_________________ Strona, na której znajdziesz moje gry: http://bytterfly1geek.weebly.com |
|
|
|
 |
bytterfly1
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
143 Prestiż
|
Wysłany: 22-01-2014, 21:34
|
|
|
Wraz z moim powrotem na scenę klikową przywracam do życia mój tutejszy blog.
Oto, co dzisiaj zrobiłem:
- Ukończyłem 4. poziom
- Dodałem tzw. akty, czyli po prostu podzieliłem grę na części. Narazie są 2 akty; 2. zaczyna się po trzecim poziomie
- Polepszyłem nieco grafikę. Pierwotnie nie miałem zamiaru tego robić, ale po przeczytaniu kilku artykułów na Klikipedii stwierdziłem, że wypadałoby ją nieco polepszyć
Dziękuję za głosy w ankiecie, szczerze mówiąc myślałem, że nikt nie zagłosował
Jak macie jakieś zastrzeżenia/uwagi to piszecie o tym w postach, dzięki temu gra będzie lepsza
Łapcie screena 4. poziomu:
 |
_________________ Strona, na której znajdziesz moje gry: http://bytterfly1geek.weebly.com |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|