NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zarabianie w internecie
Autor Wiadomość
Wos209 
Starszy sierżant
Woś Entertainment

Pojedynki: być może

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 12:37   Zarabianie w internecie

Ostatnio odkryłem kilka ciekawych programów które pozwalają zarabiać pieniądze w internecie...I to nie przez klikanie w banner,linki itp. tylko za włączony komputer i stronę...

Eurobarr:
http://www.eurobarre.com/...?p=045227327242

Zarejestrujcie się przez ten link.tzn.kliknijcie w niego i zarejestrujcie się...!

Opis dokładny macie na: http://lmatusz.cba.pl/menu3.html i pamiętajcie z tego bannera mi się rejestrować...

SurfJunky rejestracja prosta http://www.surfjunky.com/?r=mateusz209

Rejestrujcie się i kasa sama leci tzn.wszyscy mówią i piszą że są wypłacalni więc chyba muszą być

Warto spróbować to jest dobre bo nie POLSKIE

Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Steam:

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 16:43   

Zarobisz... 20 groszy... po roku. Ja dziękuję. Powiedz mi, jak dostaniesz pierwszą wypłatę - o ile w ogóle.

Jakim 
Młodszy chorąży
Mjuzik Mejker

Pojedynki: tak
Steam:
last.fm:

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 16:44   

Też tak uważam. W dodatku stałeś się teraz potencjalnym atakiem spamerów.

bmatrix 
Starszy sierżant

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 16:45   

Ja też znałem taki programik mały, wystarczyło go pobrać, włączyć i od tej pory każdy klawisz wciśnięty na klawiaturze przesyłany jest do autora. Ale to nie wszystkie programiki, o nie! Znałem jeszcze kilka świetnych programików, normalnie kilkadziesiąt $ dziennie zarabiałeś. Wystarczyło go pobrać, włączyć i mogłeś cieszyć się nowym, nie działającym komputerem. Następnie programik, który daje ci kilka $ na godzine. Wystarczyło włączyć, wyłączyć komputer, włączyć ponownie i już miałeś dysk sformatowany. Nie tylko ty takie programiki znasz :) .

A tak na serio to lepiej nie nabierać się na takie coś. Nawet jeśli program nie jest keyloggerem/trojanem/wirusem czy innym świństwem to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że pieniędzy "zarobionych" nie dostaniesz. Sam znałem przypadki, w których ludzie klikali, klikali, a po miesiącu zostali poinformowani że pieniądze zostały wysłane do jakiegoś banku w Australii, do którego należy udać się osobiście.

Tasmpol 
Bohater
young god

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 20:20   

Na takich "nic nie robach" nic nie zarobisz. Ale dzisiaj dostałem maila o akcji, o której czytałem wcześniej. Jeżeli to się rozkręci, to tam można zarabiać krocie! Wiem, bo słyszałem wypowiedzi osób (wiarygodnych, nie podstawionych, bo to nieoficjalna akcja), które naprawde zarobiły pieniądze! Na czym to polega? Chodzi mail, w którym jest 5 kont bankowych. Wpłacasz na bodajże 1 (nie czytałem tego) 5zł, usuwasz 1 i na końcu dopisujesz numer swego konta i wysyłasz do wielu ludzi dalej. Sam wziąłbym w tym udział (w końcu tylko 5 zł), ale nie mam konta :)

Wos209 
Starszy sierżant
Woś Entertainment

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 21:00   

Tasmpol wiem od zaufanych ludzi że to działa :P

Więcej info:

www.zarabianie.roo.pl

lub www.pracawdomu.fora.pl

Chociaż spróbujcie :D

Jakim 
Młodszy chorąży
Mjuzik Mejker

Pojedynki: tak
Steam:
last.fm:

Prestiż
Wysłany: 22-02-2006, 21:10   

Co do gry Tasmpola (nie jego własnej rzecz jasna):

Mamy zasady gry: jest 10 nazwisk na liście. Osobie nr 1 wysyłamy 1 zł i robimy kopię tego listu, tyle, że usuwamy 1 nazwisko i dajemy na końcu swoje. List rozsyłamy 10 różnym osobom, jeśli ich nie znajdziemy, nasza gra idzie na marne. One muszą zrobić to samo. Itd, itd. W grze po 1 wysłaniu brało udział 11 osób (1+10). Po drugiej - 1+10^2, po trzeciej - 1+10^3. Po dziesiątej (kiedy już masz swoje nazwisko na liście jako pierwsze - 1+10^10. Więc - skąd skombinujesz około 1.500 ludzi więcej, niż jest na naszej planecie? ;)

Odpowiedz do tematu