NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Slawo - rozliczmy się.
Autor Wiadomość
Temporal 
Podporucznik
CP user

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 00:24   

Salwo czemu na własne życzenie nie chcesz zkończyć z tym temate? Napisałeś to co miałeś napisać więc warto by było już odpuścić. Moim zdaniem do kłótni potrzeba przynajmnie dwojga więc jeśli Slawo spasujesz to skończy się wszystko. No chyba że tobie zależy na ciągnięciu teh kłótni?

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.

Tasmpol 
Bohater
young god

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 00:29   

Jak Slawo odpuści, to jak mówisz - do kłótni trzeba dwojga i zaczną walczyć przeciwnicy i sprzymierzeńcy Slawa :) Tego nie zwalczysz.

Temporal 
Podporucznik
CP user

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 00:33   

No to się porobiło :? . Ze mną już nikt się nie kłóci i nie będzie bo niedpouszcze do tego 8) . Jeśli Slawo nie będzie walczył to jego zwolenicy i przciwnicy też przestaną brać w tym udział. Dobra to już ostatni mój post w tym temacie bo mam już tego dość.

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.

Wos209 
Starszy sierżant
Woś Entertainment

Pojedynki: być może

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 11:13   

Napiszę to co pisałem wcześniej tylko w lekko innej formie:

-Czemu wszyscy chcą być ojcami PSK??
Teraz MR.Broo.......czy to fajna zabawa??

O co mi chodzi a pokaże to na przykładzie:
-Stworzyliśmy z apitisem GGF...:
MR.Tasmpol od razu z "pyskiem" wyskoczył na mnie że clickowcy tworzą fora zamiast gier...
A teraz pytanie: Dlaczego on nie tworzył gier a tworzył E-TGF....Nie wiem co go to obchodziło....Co on jest ojciec PSK czy co??Tak samo ty Broo naskakujesz na Slawa jak byś był ojcem PSK...a nie jesteś ponieważ PSK nie ma ani matki ani ojca...

Jak przeszkadza Ci zachowanie Slawa na forum to zgłoś to do administratora(przyp.Romanx)I wtedy on coś wykombinuje....

CZY KOMUŚ Z WAS SLAWO ZABRANIA STWORZENIA SUPER GRY NA OZCOM??SLAWO WŁAŚNIE NA TAKIE GRY CZEKA A WY SOBIE UBZDURALIŚCIE ŻE TAM SIĘ TWORZY MINIGRY....POMYŚLCIE-STWORZYCIE SUPER GRĘ ZAGRA W NIĄ CAŁE PSK ALE CHCECIE BY ZAGRAŁO W NIĄ WIĘCEJ OSÓB-DAJCIE JĄ NA OZCOM TEN SERWIS POMOŻE WAM TYLKO BARDZIEJ WYPROMOWAĆ GRĘ-CHYBA CHCECIE ABY WIĘCEJ OSÓB ZAGRAŁO W WASZĄ GRĘ!!??

Slawo 
Legenda

Pojedynki: nie

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 11:23   

mateusz209 napisał/a:
CHYBA CHCECIE ABY WIĘCEJ OSÓB ZAGRAŁO W WASZĄ GRĘ!!??

Obserwując scene od 1.5 roku miałbym tu wątpliwości.
Ludzie raczej chcą mieć swoje serwisy z wieloma swoimi grami bo myślą, że wtedy będą GURU na PSK a zapominają, że PSK to kilkunastu dosłownie klikowców, którzy interesują się kto co robi a na inne serwisy regularnie raz w tygodniu zajrzy może z 10 ?

Bedziu to najlepiej wie bo ma najbardziej profesjonalnie rozbudowany homepage site z klikowców.

Była Mega Kolekcja Gier - mało komu chciało się dodawać tam gry mimo, że ta MKGA łączyła ze sobą dwa fora i kilka peryferyjnych homepagów klikowych- dając grę na taki serwis dowiedzieć mogli się o niej wszyscy z kręgu klikowego. Nie dodawano gier ...
Powody są raczej znane. Mi też np. na DGames nie chce się dawać swoich gier, na CP czy STG. Bo i po co ? AAAAa i teraz sobie myślisz, że nawołuję WAS a sam robię to co WY.
I tu się mylisz.
Porównując zysk jaki mam na OZCom w graniu w moje gry a jaki miałbym na DGames czy STG czy CP - nie mam wątpliwości, gdzie gra powinna leżeć a gdzie szkoda czasu ją dodawać.
To tak samo, jak wstawienie reklamy (Button, banera) na toplistę Gry TOP 100 a toplistę PSK.

Z GRY TOP 100 wchodzi dziennie na OZCOM 10-30 internautów i rejestruje się 3-10 ... zresztą 95% graczy OZCOM przyszło z tej toplisty; a z toplisty PSK wchodzi dziennie 0.1 gracza

Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www

http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Steam:

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 11:25   

Nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi! Slawo nikogo nie zmusza do robienia gier, tylko przypomina, że jest taki serwer OZCOM i jak się komuś będzie nudziło, to zrobi minigierkę.
Nawet mi się nie chciało czytrać tych postów - po przeczytaniu 3-ch pierwszych wiedziałem, że nie ma co czytać dalej...
Ludzie! Slawo zrobił tyle gier, wspaniały serwis z ponad 700 użytkownikami, z grami klikowymi, a nawet reklamuje na stronach serwisu TGF/MMF, do tworzenia gier przez częstych bywalców... Ma z tego korzyść, ale my też mamy! My w to gramy! Ciekawe co byście powiedzieli gdyby slawo zamknął serwer...
Napisał bym coś więcej na ten temat, ale nie ma po co męczyć klawiatury.
Jak napisaliście w temacie o użytkownikach serwisu "slawo - wielki, niedoceniony" - i to wyraża dlaczego powstał ten temat. (dobrze, że broo przeprosił, ale reszta???)

Slawo 
Legenda

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 11:37   

Ja podsumuję tylko tak:
ja i tak będę robił na tym serwisie bo UWIELBIAM pobijanie rekordów, a czy to będą WASZE gry czy francuskie lub włoskie, których mam kilkadziesiąt do dodania jeszcze to zależy tylko od WAS.
Tym tematem na pewno nic nie zyskali Ci co się puszyli oraz cała PSK.
Po prostu nabiorę do PSK jeszcze większego dystansu, przestanę się tu reklamować i jak przyjdzie za miesiąc dwa jakiś nowy McO to już nie usłyszy o ozcom, chyba, że ktoś z moich wielbicieli mu poda adres (obserwowałem forum jak byłem ukryty na starcie NB i wiem, że reklamowano ozcom za co bardzo dziękuję).

Zrozumiał bym nalot na mnie gdybym ZARABIAŁ na serwisie jak Silk chce zarabiać na swoich grach bo nie da ich nigdzie za darmo (Silk, człowieku, gdzie ty żyjesz ? Kto Ci zapłaci za grę klikową ? Może zapłąci ale za kilka gier i na jakimś serwisie np. Buziola).
Ale ja na ozcom nic nie zarabiam, jedyny zarobek to satysfakcja z grania i z UZNANIA tego co robię chociażby tych co mnie bronią w tym temacie oraz innych np. w moich kolegów co znają serwis nie będących klikowcami.
Czy obejrzenie linka raz kiedyś na szucie lub wyśmianie forbidenów na forum to aż tak wielki wysiłek dla coniektórych. Z BBF od kwartału wszyscy się prawie nabijają a forbiden rok temu miał 15 stron postów na FEF i ... nie ma go - też musieliśmy oglądać codziennnie kilka nowych postów z zapowiedzi forbidena.

Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www

http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net

Aethera 
Bohaterka

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 12:36   

W sumie wolałabym widzieć w grze start i wyniki zamiast steków francuskich słów, nie wiem jak wy bracia klikowcy :D No i Slawo przekonuje do tworzenia polskich gier na ozcom ale jak wiadomo klikowców nie można poganiać bo się ich delikatne rączki i plecki pobrudzi, i już z kijami i widłami na ciebie lecą. Na stos, na stos! Zresztą obserwując shoutbox i tematy widać że klikowcy mają wybiórczy humor, i wybiórczą tolerancje do reklam i namawiania.

Tasmpol 
Bohater
young god

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 14:17   

Ja tam tego nie trawie. Nie wiem w czym teraz problem.
Co do M209 skoro padł tam mój jakże zacny nik to nie wiem czemu zwala konflikt na strone - tutaj nie broni się Slawowi prowadzenia ozcom, a broni się nawoływania do grania nań i dodawania swoich gier. A co do GGF, to miałem swoje zastrzeżenia z prostych powodów, po 1 - to już któryś z kolei portal, któryś zrobił, po 2 - nie lubie początkujących-nadgorliwców, którzy robią portale nie gry. A ja swoją strone zamknąłem już wieki temu bo zrozumiałem, że nie ma sensu jej prowadzić, więc tego nie podrównuj.
Edit1:
Czy ja się kiedyś za ojca uważałem?
A ja nadal swoje, bo taka pozycja jest najlepsza.
Ostatnio zmieniony przez Tasmpol 11-02-2006, 15:29, w całości zmieniany 1 raz  

Wos209 
Starszy sierżant
Woś Entertainment

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 15:27   

Cytat:
którzy robią portale nie gry

A co Cie to obchodzi co robią??Znowu bawisz się w ojca PSK...??Tworzenie gier to hobby więc nikt mi za to nie płaci...a czasem trzeba się oderwać na jakiś czas od tworzenia...

Czyli ty nadal swoje :badgrin:

Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Steam:

Prestiż
Wysłany: 11-02-2006, 16:35   

Teraz ja się zabawię w "mamę PSK":
Wy tu się kłócicie i oskarżacie się wzajemnie, zamiast robić gry! A kysz!

Śmiać się, czy płakać? :)

Slawo zawsze był upierdliwy (nie ma sensu mówić, że nie), ale żeby od razu tyle o tym pisać? Widzicie: ja streszczam to w jednym słowie :P a przecież on sam też to wie. I tak się nie zmieni, a skoro nie działa na niczyją szkodę, to po co narzekać? Dobrze jest - trochę tak jak z Bedziem. Trochę powarczy, zrobi gierkę i jest ok :)

Odpowiedz do tematu