|
|
Kolejna bezsensowna kłótnia |
Autor |
Wiadomość |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 16:58
|
|
|
Cytat: | Zara zara, najstarszym to ponoć jezdem ja |
Ale w jakim sensie? Możesz mieć z 50 lat a ztyczność z klikami od 2 dni.
A tak pozatym to wiem że byli klikowcy przed KŚ ale większość to właśnie wtedy zaczęła.
Cytat: | Czyli: nie. Poza tym: To, że zaczynałeś od KnP (zresztą ja też) nie oznacza, że jeszcze nie było TGF (TGF wyszedł w '96 bodajże).
/Poprawione; RomanX/ |
No chyba TGF wyszedł po KnP więc możliwe chyba jest to że zacząłem dość wcześnie prawda? |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 17:14
|
|
|
Tak, wierzę w to, że zacząłeś w KnP. Wierzę, że jesteś pod tym względem doświadczony. Wierzę, że jesteś psycholem. To, że zaczynałeś w KnP czyni Ciebie bardziej prestiżowym - w końcu KnP to większy wcisk. Jesteś jednym z najstarszych klikowców. I w ogóle Twoje imię będzie otoczone czcią przeze mnie, lepsze to niż nic chyba?
edit: część niezgodna z prawdą została wycięta |
Ostatnio zmieniony przez BROO 02-02-2006, 18:10, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 17:45
|
|
|
Cytat: | Tak, wierzę w to, że zacząłeś w KnP. Wierzę, że jesteś pod tym względem doświadczony. Wierzę, że jesteś psycholem. To, że zaczynałeś w KnP czyni Ciebie bardziej prestiżowym - w końcu KnP to większy wcisk. Jesteś jednym z najstarszych klikowców. I w ogóle Twoje imię będzie otoczone czcią przeze mnie: robaka, który chwali się, że wszystko potrafi, ale nic nie robi tylko śmieje się z innych twórców, że tak mało umieją. Może moje słowa dla Ciebie, o wspaniały, niewiele znaczą, ale lepsze to niż nic chyba? |
LoL!!! Rozumiem Bedziu z pewnością by tak napisał bo się szybko wkurza ale Broo? Tego się po tobie nie spodziewałem :shock: . Jak to przeczytałem chciałem przejść do kontrataku ale później pomuślałem sobie na $%^& mi to? Dziwię się tylko że wszyscy mnie atakujecie za to czego nie powiedziałem. Ja się nigdy za wielkiego nie uważałem ale jak ktoś chce mnie czcić to proszę bardzo . |
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 18:49
|
|
|
Tak, ale:
-Nie jesteś najstarszym klikowcem (pod względem stażu)
-Za wszelką cenę próbujesz udowodnić, że jednak jesteś.
A zdanie, które cytujesz powyżej, mówi (czytać tak, jak ksiądz mówi kazania w kościele):
Temporal mógł zaczynać w 1999 roooku, a mógłbyć wtedy TeGeeeEffff, ale on o tym nie wieeedział. |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 18:56
|
|
|
Cytat: | -Nie jesteś najstarszym klikowcem (pod względem stażu)
-Za wszelką cenę próbujesz udowodnić, że jednak jesteś. |
Nie próbuje. Dopuszczam myśl że napewno ktoś zaczął wcześniej ale pytam się was by dowiedzieć się czy ktoś zaczął wcześniej odemnie. Taki Broo to napisał kto kiedy zaczął i wtedy mogę sobie zobaczyć jak jest napradę bo reszta napisała trochę nic nie wartego spamu. Po co mi wiedzieć kto kiedy zaczął programować? Chciałem się dowiedzieć kto zaczynał od Knp i tyle. Oczywiście KAYTKU jesteś kolejnym co źle intepretuje moje teksty :doubt: |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 19:05
|
|
|
Ja zaczynałem na KnP. Ale wtedy był już TGF (zaczynałem tworzyć mniej więcej w 2000 roku, może wcześniej, a udzielać się od chyba drugiej edycji EF... no, w każdym razie FTG 2.0 było dopiero co "wystartowane").
Temporal napisał/a: | Oczywiście KAYTKU jesteś kolejnym co źle intepretuje moje teksty |
To może czas się nad nimi zastanowić, skoro więcej niż jedna osoba rozumie inaczej to, co chciałeś przekazać. Popracuj nad swoją umięjętnością przekazywania myśli. |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 19:18
|
|
|
Cytat: | To może czas się nad nimi zastanowić, skoro więcej niż jedna osoba rozumie inaczej to, co chciałeś przekazać. Popracuj nad swoją umięjętnością przekazywania myśli. |
To nie o to chodzi. Rozchodzi się o to że dużo rzeczy krytykowałem na PSK i teraz każdy jest wrogo nastawiony na mnie. Obojętnie co napisze to jest odbierane jako pokazanie mojej wyższości nad innymi.
Kończę ten tekst miłym akcentem: "Psychol" |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
NeTRaY
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 19:26
|
|
|
Moze dostane za to ostrzezenie, moze mi to wyedytuja, ale napisze co mysle ja i pewnie inni, tylko nikt jeszcze tego nie powiedzial...
Temporal, ale ty FRAJER jestes... szkoda gadac.
I co z tego, ze zaczynales w KnP, co z tego, ze robisz iles tam lat... skoro Twoje gry sa slabiutkie jak piwko Miller ...
Na sile krytykujesz kazdego lub prawie kazdego, przy czym sam soba nie reprezentujesz nic, poza wkurzajacym avatarem i jeszcze bardziej wkurzajacymi wypowiedziami. |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 19:38
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcą, you're second on my blacklist, Temporal... |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 20:00
|
|
|
Do jechania to jest wielu ale tylko kilku zazwyczaj umie zapodać argumnentami.
Cytat: | Temporal, ale ty FRAJER jestes... szkoda gadac. |
Czemu? (wskazany argument)
Cytat: | I co z tego, ze zaczynales w KnP, co z tego, ze robisz iles tam lat... skoro Twoje gry sa slabiutkie jak piwko Miller ... |
Co z tego? Nie wiem. Temat był o czymś innym więc chyba dlatego nie znajdziesz na to odpowiedzi.
Cytat: | Na sile krytykujesz kazdego lub prawie kazdego, przy czym sam soba nie reprezentujesz nic, poza wkurzajacym avatarem i jeszcze bardziej wkurzajacymi wypowiedziami. |
Nie na siłe! Jestem za tym że prawie każdego. Co ma avatar do całej tej sprawy? Jakby Broo miał takiego avka to też byś go pojechał? Głupie pytanie Broo by takiego avka se nie dał .
Cytat: |
Zgadzam się z przedmówcą, you're second on my blacklist, Temporal... |
Dobrze że klikowcy się dobrze rozumieją. A ta lista będzie zrobiona w klikach czy będzie na kartce? |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2006, 20:50
|
|
|
Raczej w myślach. Na pierwszym miejscu oczywiście Bedźu
Aj, nie wiem, w czym problem. W postach Tempa nie zauważyłem jakichś wywyższań sie, raczej na początku myślał, że jest jeden z pierwszych klikowców, ale potem chciał się dowiedzieć, kto ma od niego dłuższy staż. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2006, 00:04
|
|
|
Tasmpol napisał/a: | Na pierwszym miejscu oczywiście Bedźu |
Wrong! Przestałem nienawidzić Bedzia. Ale na pierwszym miejscu nie może być byle awanturnik, taki jak Temporal...
BTW.Miałeś rację z tym "Cha cha!" |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2006, 13:26
|
|
|
Cytat: | Aj, nie wiem, w czym problem. W postach Tempa nie zauważyłem jakichś wywyższań sie, raczej na początku myślał, że jest jeden z pierwszych klikowców, ale potem chciał się dowiedzieć, kto ma od niego dłuższy staż. |
No ktoś napisał coś prawdziwego bez żadnych dodatków ze swojej strony. Z jednej strony to dobrze Kamiulu że jesteś neutralny ale z drugiej to masz przesrane u pozostałych klikowców. Wiadomo że jak większość uważa Temporala za tego złego to jeśli ty tak nie myślisz to każdy pomyśli że tu jakaś solidarność, znamy się albo mamy jakiś układ albo jeszcze coś innego . Więc na przyszłość jak ktoś chce mieć dobrą opinię na PSK to niech trzyma się z daleka odemnie. Wskazane też jest to by mnie trochę pokrytykować wtedy będzie wiadomo że z nikim nie trzymam . |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2006, 16:31
|
|
|
Jak to dobrze, że trzema kliknięciami można oddzielić złoto od g... błota.
Nie wiem jak wy, ale dla mnie od początku jasne były zamiary Temporala i w pytaniu się (z lekką, przypadkową sugestią wynikającą z niewiedzy) nie widzę nic złego. Zatem zrobię wszystkim awanturnikom jajo: zamknę temat |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|