NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z DMC2
Autor Wiadomość
Temporal 
Podporucznik
CP user


Główny edytor: GameMaker Studio 2
Pomógł: 1 raz
Posty: 669

299 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 18:43   Problem z DMC2

Coś dziwnego się stało że w moich projektach nie są odtwarzane mp3 z dmc2. Pomyślałem że może dmc2 się zepsuło czy coś i skopiowałem do TGF nowiutkie z neta i nic :doubt: .
Tak sobie myśle że może TGF od nowa zainstalować tylko jest kolejny problem nie mam instalki :( . Więc albo ktoś wymyśli co z tym dmc jest nie tak albo zapoda linkiem do full TGF'a.

Z góry thx.
_________________
Tajemnica 4

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
 
     
Cellstar 
Starszy kapral


Pomógł: 1 raz
Posty: 49

2241 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:03   

Coś mi się zdaje że za chwile ten post ulegnie destrukcji przez RX. Przecież nie można podawać żadnych na tym forum cracków ani nawet linków do Full wersji programu który jest płatna.
Przyczytaj regulamin: I. Zasady ogólne , 5 punkt , podpunkt c !
_________________
***************************************
[...]Wypoczywał na łące wśród kwiatów, wsłuchując się w delikatny szum wiatru i piękne trele ptaków zwiastujących rychłą wiosnę... - Eustachy.[...]
***************************************
 
 
     
Natie 
Bohaterka


Główny edytor: Fusion 2.5
Pojedynki: nie
Pomogła: 7 razy
Posty: 380

10110 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:21   

DMC nie otdtwarza niektórych specyficznie skompresowanych mp3 ( bodajże to był Lame encode ale nie pamiętam ). Tak więc skoro chcesz TGF full to proszę :
https://www.clickteam.com/web-shop/
Wybierasz język ( angielski lub francuski), potem w jakiej walucie płacisz,
a następnie jaki produkt wybierasz, podajesz dane , rejestrujesz i kupujesz! TGF Pro jedynie 49 $ !
_________________
...
 
     
Temporal 
Podporucznik
CP user


Główny edytor: GameMaker Studio 2
Pomógł: 1 raz
Posty: 669

299 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:31   

Dobra mądrale nie potrzebuj już TGF'a 8) . Konfighter nie offtopuj! Jeśli RX będzie miał wonty to skasuje mojego posta.
Cytat:
DMC nie otdtwarza niektórych specyficznie skompresowanych mp3


Nie no kolejny wybitny gościu. No na to nie wpadłem że mp3 które kiedyś chodziło nagle przestanie być obsługiwane przez TGF'a. Jeszce ktoś mądry się znajdzie? Myślałem że na NB jest wyski poziom ale niektórzy to wolą tylko posty ponabijać.
_________________
Tajemnica 4

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
 
     
Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27


Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: nie
Pomógł: 105 razy
Posty: 1773

51612 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:34   

Oni chcą ci pomóc, a ty się tak odwdzięczasz... :doubt:
Było napisać, że wcześniej chodziło, a nie pisać "drugi mądry" itepe itede...
_________________
If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat
 
 
     
Temporal 
Podporucznik
CP user


Główny edytor: GameMaker Studio 2
Pomógł: 1 raz
Posty: 669

299 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:37   

No dzięki tym postem napewno mi pomogłeś. Też mam cię pochwalić że próbowałeś pomóc? Jak toś pomoże to dostanie odpowiedni punkick i tyle a jak będzie pisał nie na temat to będe się dalej wkurzał. Ale niech ktoś na pisze coś odnośnie dmc albo nie nie pisze mi w tym temacie off topu.
_________________
Tajemnica 4

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
 
     
Natie 
Bohaterka


Główny edytor: Fusion 2.5
Pojedynki: nie
Pomogła: 7 razy
Posty: 380

10110 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:49   

Jesteś żałosny, mówię że mogło to być spowodowane kodowaniem mp3 [ wcale nie mówiłeś że to samo mp3 ci nie chodzi dlatego taka moja rada]. Jeśli nie wini tu kompresja mp3 to na pewno bass.dll albo coś w zdarzeniach, (mixing rate w opcjach pluginu ewentualnie), albo... moze nie włączyłeś głośników cfaniaku. Sam offtopicujesz opieprzając wszystkich w koło. Poza tym ... jeśli nawet mój poziom pomocy jest dla ciebie niski to ja to nie wszyscy żebyś mówił że NB ma niski poziom.
_________________
...
 
     
Temporal 
Podporucznik
CP user


Główny edytor: GameMaker Studio 2
Pomógł: 1 raz
Posty: 669

299 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 19:58   

Wyżyłeś się?
Cytat:
albo... moze nie włączyłeś głośników cfaniaku.

O kurde a może? ... no jednak nie masz racji. Wszędzie dźwięki grają tylko nie przez dmc.

Cytat:
to na pewno bass.dll albo coś w zdarzeniach

No patrz znowu nie trafiłeś. Fakt starałeś się :D . Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Jeśli nie uda się pomóc to nie będe za to bił więc jeśli macie pomysły to ludzie piszcie(na temat).
_________________
Tajemnica 4

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
 
     
msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~


Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP
Pomógł: 76 razy
Posty: 1411

40080 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 20:03   

Spróbuj (bo czasem jak źle coś się zamknie to są takie problemy):

Start of Level-> Set Stream Vol: 100.

Ja raz zrobiłem przykład o wyciszaniu przez DMC2 i nie dałem na End of Game żeby ustawił z powrotem na 100. Potem się dziwiłem czemu MP3 nie gra, a mody chodzą.
_________________
:razzugly:
 
     
Temporal 
Podporucznik
CP user


Główny edytor: GameMaker Studio 2
Pomógł: 1 raz
Posty: 669

299 Prestiż
Wysłany: 25-01-2006, 20:08   

Temat można rozwiązać ponieważ poradziłem sobie już.

Kod:
albo coś w zdarzeniach

No wsumie każdy mógł tak napisać no ale trochę w tym racji jest. Po zmieniałem coś w zdarzeniach i czyta. Dziwne tylko że kiedyś tego zdarzenia nie było i też czytało. Fajnie że teraz będe musiał we wszystkich eventacj w każdym levelu dawać to zdarzenie :( .
No Fallen masz to od wójka Temporala punkt pomógł.

/W sumie do niczego nie doszło, ale strzeż się :P Poza tym prawda, że ładnie brzmi nowa akcja: Initialize bass? :) lock; RomanX/
_________________
Tajemnica 4

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

PSK Cytaty Klikibaza - kopia wszystkich klików Klikipedia - encyklopedia o tworzeniu gier Discord KlikCzat Zaproszenie
Daj piniondza Wielkie Muzeum Klikowe

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group