|
[Globalna Wojna] 2 |
| Autor |
Wiadomość |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
14370 Prestiż
|
Wysłany: 21-08-2007, 15:28
|
|
|
| Oficjalnie cieniona jest oryginalność, nie oficjalnie oryginalność może być zbyt oryginalna i zaszkodzić jak np. Arkanoid RPG czy PacMan RPG bo takie pomysły nie były wcześniej grywalne, a np. platformówki RPG też nie mogą być zbyt ciekawe bo jest takich tytułów wiele nawet w klikach chociażby gry MIG2.. |
_________________ Indie since 1997. |
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 22-08-2007, 10:07
|
|
|
| Mozna dac na wojne nieukonczona gre? Bo nie wiem czy sie wyrobie. Mam zbyt wielki swiat do ukonczenia i nawet questów nie zrobiłem. Jak mozna to dam taka wersje ukruconą ale grywalna oczywisice a potem poza konkursem wydam fulla. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 22-08-2007, 10:43
|
|
|
Jak musisz, to tak. Ważne, żeby spełniało warunki i działało |
|
|
|
 |
Fanotherpg

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
14370 Prestiż
|
Wysłany: 22-08-2007, 11:34
|
|
|
Warunki to można spełnić w 5 min Rozwój 2 statystyk i coraz lepszy ekwipunek Więc nieukończone produkcje można dawać |
|
|
|
 |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Główny edytor: 
16668 Prestiż
|
Wysłany: 26-08-2007, 22:34
|
|
|
Wyslałem na PW do ciebie i do Olda (na CP można słać przez mejla i przez PW, dopiero
jak wysłałem do ciebe PW RX to przeczytałem że do ciebie trza mejlem ;D Sorry za tą pomyłeczkę).
Zatem, moja pierwsza pracka na jakąs wojne zrobiona! ;D |
_________________ http://romanx.webd.pl/kli...tle=Mateusz9206 Mój profil na Klikipedii.
 |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
Wysłany: 27-08-2007, 09:20
|
|
|
| Mail/ PW = jeden kit. Dostałem 2 PW z pracami, więc nie jesteś sam. |
|
|
|
 |
Fanotherpg

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
14370 Prestiż
|
Wysłany: 28-08-2007, 09:19
|
|
|
| W sumie zostało nadesłanych 10 produkcji, system głosowania jest, oraz kryteria również, więc możliwe, że wyniki będą dzisiaj, ale zależy to od głosujących osób. Prosiłbym adminów o założenie ankiet na temat która gra na wojne najbardziej się podoba użytkownikom. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
mrPG
Sierżant

Główny edytor: 
4382 Prestiż
|
Wysłany: 30-08-2007, 14:24
|
|
|
gra bubu
na 2 kompach po zalogowaniu program sie zawiesza
gra Fanotherpg
na 3 kompach gra chodzi ale tak wolno jakbym mial celerona 133mhz
a kompy sa dosyc dobre jeden Semptron 2500 drugi P4 1,5 Ghz i PIII 866mhz
pepedobnkey gra jest swietna i przypomina troche pokemony (lubie rpg pokemonowe)
ale na jednym kompie jak klikam rozpocznij przygode odrazu wyskakuje ekran " twoja przygoda sie skonczyla"
na drugim kompie jest lepiej
inne gry dosc slabe
jedna tylko platformowka daje rade, dobra grafa i ciekawie obmyslona
niestety nie wiem czyja bo nie jestem w domu, gry sprawdzalem wczoraj |
|
|
|
 |
Bubu
Kapral

3392 Prestiż
|
Wysłany: 30-08-2007, 15:15
|
|
|
| piotrek_master6 napisał/a: | gra bubu
na 2 kompach po zalogowaniu program sie zawiesza |
testowałem, na moim kompie działa, na rodziców i siory również... nie wiem, co może być przyczyną.... |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
Wysłany: 30-08-2007, 15:26
|
|
|
| U mnie działa, zawieszanie się może być problemem firewalla lub łącza samego w sobie. Gra łączy się z Internetem. |
|
|
|
 |
Fanotherpg

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
14370 Prestiż
|
Wysłany: 31-08-2007, 09:58
|
|
|
| Moge teraz zażartować że moja gra ma 1 plus na każdym kompie chodzi tak samo xD |
|
|
|
 |
Pentagraf
Plutonowy

6765 Prestiż
|
Wysłany: 31-08-2007, 12:02
|
|
|
Nie ma to tamto, gra Pepe deklasuje wg mnie wszystkie pozostałe produkcje razem wzięte. Mimo prostoty ma dużą grywalność, przyjemną grafikę i przede wszystkim wciąga. Grałem z dobrą godzinę, nie zrażany paroma porażkami w pierwszym etapie Im dalej tym coraz fajniej. Szkoda tylko, że bodajże po przegraniu w piątym, czy szóstym etapie, nie mogłem grać dalej, bo naciśnięcie "Kontynuacja" przenosiło mnie do ekranu pomocy. A tak mi dobrze szło
Fan nie wiem na jakim sprzęcie testowałeś swoją grę, ale u mnie na P4 2,4 GHz, 512 ramu i GF 7300 GT chodzi tak wolno, że jest nie grywalna. |
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

Główny edytor: 
0 Prestiż
|
Wysłany: 31-08-2007, 12:12
|
|
|
Ha, a u mnie DS:E chodzi bardzo, BARDZO dobrze. Tzn. na PC nie, na PC niegrywalne. Ale się wkurzyłem, zgrałem sobie na notebooka, który w sumie jest jeszcze nie-do-użytq (nie dziala taczpad, a ja nie mam myszki pod usb :C), uruchomilem jakos... i co? I DZIAŁA. Na notbuku mam Win XP, 2gb ramu, grafkarte jakas srednia i procek dwurdzeniowy, bodajze 1.8 Atlhona... w szczegóły nie wnikałem, bo ja o tym laptopie oficjalnie nie wiem, mam go dostać na urodzinki za miesiac... W każdym razie na 2gb ramie chodzi bez zarzutów |
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 31-08-2007, 19:53
|
|
|
Tak, i ja będę kupował do klików tyle ramu, ile trzeba do odpalenia wirtualnej maszyny Visty . Najbardziej spodobała mi się gra pepkowa. Bardzo klimatyczna mimo swojej "dziecinności", muzyka świetańska, grafika bez komentarza , prostota rozgrywki a trudność leveli powoduje wzrost przyciągalności. Mam nadzieję, że jury ma podobne zdanie. |
|
 |
|
|