NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Wyniki Bitwy GM NB] 1
Autor Wiadomość
Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Construct
Pojedynki: być może

33795 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 18:38   [Wyniki Bitwy GM NB] 1

Oto oficjalne "wyniki" Pierwszej Bitwy GM NukeBoards!

1. miejsce: copperdragon (Click City Wars)

Poniżej minirecenzje prac i ich oceny (skala 0-10):

Click City Wars (copperdragon):
Całkiem ładna gierka, mimo ograniczonej grafiki. Bardzo prosta pod każdym względem. AI ogranicza się do ruchu odbijanego... chociaż gra się miło. Kilka różnych postaci sprawia, że nie jest doszczętnie monotonna :P
Gatunek: strzelanka
OCENA: 6/10

*Błędy krytyczne gier:
Click City Wars (copperdragon) - scenki się nie kończą.

Nagrody specjalnej nie ma, bo za mało prac... lenie :P

Głosowania też nie ma... przyczyny znacie.

Jaklub 
Plutonowy

4571 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 19:35   

Ikonka tematu

To, że przyszła 1 praca, nie oznacza, że masz wpadać w ... :-P Przyjdą 3 kiepskie prace, to , a jak jedna średnia, to . Ciesz się, że nie doszło do 4 dyskwalifikacji, jak na CB. A CCW jest dobre. Powinieneś zrezygnować z tych ikonek przy tematach o bitwach, bo one robią się śmieszne.
Cytat:
prac... lenie

Leńmi to my nie jesteśmy, opanuj się. :-P

Dante R. 
Sierżant

Główny edytor: TGF

659 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 20:41   

RX, tej gry copperdragona nie da się otworzyć bo plik jest uszkodzony.

copperdragon 
Bohater
Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: GameMaker
Pojedynki: tak

55382 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 21:47   

RX: Do błędów krytycznych powinno dojść jeszcze to, że nie da się otworzyć autorów... Zresztą jedno wynika z drugiego: przygotowywałem się do robienia drugiej cut-scenki, ale jej nie skończyłem, więc (jak mi się wydawało) ją usunąłem. Co się okazało? Zamiast cut-scenki wcięło mi poziom z autorami i źródłami. :badgrin:

Mnie też liczba prac nie zadowala... jedna praca, na dodatek strasznie zabugowana... no wiecie? :P Wygranie waklowerem nie daje zbytniej satysfakcji. :doubt:

RoX: nie wiem, o co chodzi. U mnie wszystko działa prawidłowo.

Odnośnie AI: no cóż, akurat nie miałem zbytniego zamiaru silić się co do AI (chociaż drugi boss jest tak yntelygentny, że chodzi za postacią :P ), tylko na zasadzie: "kupą, mości panowie, byle grało się przyjemnie". I chyba to mi się udało. ;)

BTW: Co to była za nagroda specjalna? Chciałbym wiedzieć, co straciłem. ;)

Aha, a gra będzie, rzecz jasna, rozwijana (już taki jestem; najpierw do batalii jestem bardzo pozytywnie nastawiony, potem liczba pomysłów gwałtownie wzrasta i ostatecznie na batalię trafia wersja nieukończona, bo miałem zamiar, już z większą ilością czasu, zająć się innymi detalami :P ).

Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Construct
Pojedynki: być może

33795 Prestiż
Wysłany: 03-11-2006, 17:26   

Jaklub:
Cytat:
Startuję! Więc, uwaga testerzy SB3, data się przedłuży poraz kolejny... Limit jest ogromny, więc się zmieszczę.

I wcale nie sugeruję, że rzucasz słowa na wiatr :) I kto ma się opanowywać? Napisałam tylko słowo :P

Don_Sotto 
Bohater

Główny edytor: MMF2 Dev

2783 Prestiż
Wysłany: 03-11-2006, 18:36   

Hehe, oryginalna bitwa ;) . I właściwie na ten temat nie mam nico do powiedzenia oprócz: LOL! Oby coś takiego się nie powtórzyło. GM-owcy! Do roboty! Chcieliście wspieranie przez PSK i batalię? No to do pracy twórczej ;)

Edit: No, w sumie to i userzy NB zaakceptowali to w ankiecie, ale to nie usprawiedliwia wyników takiej bitwy.

copperdragon 
Bohater
Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: GameMaker
Pojedynki: tak

55382 Prestiż
Wysłany: 03-11-2006, 19:06   

Don_Sotto napisał/a:
GM-owcy! Do roboty!

To popieram. Tak się składa, że wygranie chociaż z jedną osobą daje jakąś satysfakcję, a zwycięstwo walkowerem powoduje, że czuję się zdeczko... no... niezręcznie. Jak nie macie całej gry, to wyślijcie chociaż jej niedopracowaną część (jak ja to zrobiłem :P ). Oby coś takiego więcej się nie PoWtórzyło...

(poza tym przez was nie mam nagrody specjalnej, ale to szczegół drugorzędny ;) )

Ps. Ale i tak to pewnie wina Onych (znaczy się, tych Tamtych z Lostów).

Odpowiedz do tematu