|
First Strike |
| Autor |
Wiadomość |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
|
|
|
 |
k@rgul
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
3999 Prestiż
|
Wysłany: 11-12-2005, 19:01
|
|
|
| Nie podoba mi się.... słabe AI, grafika nie zaciekawa. Ogólnie dla mnie lipa.... |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2005, 10:15
|
|
|
Ściągam. Spore, ale z tego co piszesz [Temporal] - warto sprawdzić. Ciekawi mnie odwzorowanie fizyki, tj. jak już zrobiłeś zmienną penetrację pocisków, to jaki jest tego efekt
Zarazem po wiadomości k@rgula mam wątpliwości. Ale się zobaczy. Edytuję tego posta po ściągnięciu. Jeśli uda mi się ściągnąć, bo ciągle mam błąd 503 (przy obrazkach również) - usługa tymczasowo niedostępna
EDIT:
Grafika trochę lepsza niż przeciętna, ale 5 map i taki rozmiar?... no cóż, ale przynajmniej się szybko ściągnęło (wcześniejsze problemy były z mojej strony). Dźwięków bardzo mało - wiele zdarzeń nie jest udźwiękowionych. AI w singlu jest do bani - popraw choć trochę. Sterowanie jest nieintuicyjne (strzał - L, zmiana broni - Tab? Nooo nieee!). Grywalność w singlu nikła (AI), a multi nie było okazji sprawdzić. Ale ta gra ma potencjał, rozwiń ją a będzie niezły twór |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2005, 18:12
|
|
|
Błędy przy sciąganiu czemu masz to nie wiem . Gra niczym spcejalnym nie jest (stara
giera) ale warto sprawdzić .
Edit: Sam zassałem teraz grę i się sciągła bez żadncyh błędów a i nawet transfer był wysoki (ponad 60 kb u mnie :])więc chyba wszystko działa :]. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2005, 19:18
|
|
|
| rozumiem moje baterie, bo tam jest dużo leveli, ale co u ciebie tyle zajmuje, bo ja nic takiego nie wykryłem. Ile było leveli w edytorze scenariusza |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2005, 21:17
|
|
|
| Mógłby ktoś na temat? Zagrajcie ocneńcie i tyle. Czy ja o dużo proszę? Gra zajmuje tyle bo zajmuje więc głupio się nie pytaj. Trochę zajmują mp3 a reszta to pewnie grafa i eventy :]. Coś czuje że jeśli miałbym inny nick to grę by zassało więcej osób a tak to mają jakiś uraz do mnie czy coś. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2005, 22:14
|
|
|
Tymczasowo nie mam do ciebie urazu. Gra mnie się podoba, tylko taka mało dynamiczna. 5+/10 |
|
 |
BartekTGF
Kapral

204 Prestiż
|
Wysłany: 18-10-2006, 21:50
|
|
|
| Podaj downloads bo z tego : http://www.kalisz.mm.pl/~...irst_strike.rar. , nie da się ściągnąć podaj inny link |
_________________ Shoot the chicken [|||||] 99,8 % (WSTRZYMANO)
Piłeczka [|||||] 100 %
Star wars - Gwiezdne wojny [|----] 15,6 %
(WSTRZYMANO
RAYY ! (premiera 2006-2007) [| ] 4 % (R.I.P)
Piłeczka EXTREME (premiera 2007) [ ] 0,5 %
Piłeczka 2 [|||||] 100 %
Angielski jest łatwy [|||||] 100 %
 |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 20-10-2006, 19:07
|
|
|
| Heh aktualnie nie siedze w klikach i stroną się nie zajmuję. Może kiedyś zrobie od nowa stronkę i powrzucam pliki na serwa narazie nie mam na to ochoty. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 20-10-2006, 22:43
|
|
|
Heh, grafa zrobiona przy pomocy Corela - co do tego nie mam wątpliwości (na screenshotach widzę tekstury, które są w niego wbudowane).
Szkoda tylko, że nie mogę w to pograć... |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 20-10-2006, 23:57
|
|
|
| No widać że Corel ale i tak to lepsze niż biblioteki. A tak w ogóle co ja będe gadał na temat grafy. |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
ShutDown
Sierżant

862 Prestiż
|
Wysłany: 23-10-2006, 00:54
|
|
|
Sorka ale
Not Found
The requested URL /~...irst_strike.rar. was not found on this server.
Apache Server at www.kalisz.mm.pl Port 80
|
_________________ PSK Hot News
www.pskhotnews.ctg.pl |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 23-10-2006, 22:36
|
|
|
| Heh bo już nie prowadze strony i serwer jest lekko wyczyszczony. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2006, 15:47
|
|
|
Zapewne mu chodzi, byś to tutaj umieścił. Wiesz, Dn-404 mają specyficzny język nie-techniczny
A dokładniej o to, byś umieścił gdzieś gre, ale linka dał tutaj. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
| Ostatnio zmieniony przez Tasmpol 28-10-2006, 15:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2006, 15:48
|
|
|
| Heh a od kiedy na NB można umieszczać swoje gry? |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
|
|