|
|
|
|
[Inna] Kilka gier |
| Autor |
Wiadomość |
Piter
Bohater roflolmaomgeezonk

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
23049 Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 15:36 [Inna] Kilka gier
|
|
|
Tytuł: Total Mayhem
Gatunek: Strzelanka
Autor: Ja
Grafika: Ja
Dźwięk: Niema
Muzyka: Niema
Opis:
Wyobraź sobie że jedziesz sobie spokojnie(nie licząc dziur) autobusem po polskich drogach i nagle autobus skręca gwałtownie a na ciebie legi wielki stalowy pręt. Następnie budzisz się przed autobusem a wokoło jest mnustwo ciał, hemikali, krwi i ognia (wiem że to ak durnowato brzmi). Musisz uciec stąd jak najszybciej zanim cię coś dopadnie.
Zrzuty ekranu:
http://img155.imageshack....me131705pm3.jpg
http://img150.imageshack....me131735gj5.jpg
Download:
Brak
Uwagi:
Brak
Dźwięk: Tgf
Opis:
Twoim zadaniem jest wejśc do domu w odkryć zagadkę czemu nikogo w nim nie ma.
Zrzuty ekranu:
http://img76.imageshack.u...me213053xh2.jpg
Download:
Brak
Uwagi:
Brak
Opis:
Wykonujesz misje dla kolesiów. Masz swój samochód i mieszkanie. Aż na końcu gry jakiś kolo cię zabija. Co tu więcej gadać?
Zrzuty ekranu:
Brak
Download:
Brak
Uwagi:
Brak
Muzyka: Pozmieniana z tgf
Opis:
Jesteś policjantem wylanym z pracy za nie odnalezienie bardzo niebezpiecznego rajdowca ulicznego. Jesteś bardzo wściekły i chcesz go złapać na własną ręke przyłączając się do ulicznych wyścigów. Wtedy ten bardzo niebezpieczny rajdowiec uliczny podchodzi do ciebie i daje ci zadanie pokonać tych wszystkiech dookoła a potem zmierzy się z tobą i zachce walczyć o samochód. Teraz jest twoja szansa jak pokonasz ich wszystkich to bęziesz miał szanse zdobyć jego samochód i nareszcie go dopadniesz (bo bez samochodu będzie bezronny). A więc twoim zadaniem jest pokonać wszystkich rajdowców i tego naj niebezpieczniejszego i sam nie zostać złapanym przez policje.
Zrzuty ekranu:
http://img179.imageshack....21km4.jpg[/ulr]
Download:
Brak
Uwagi:
Brak
Muzyka: Harry Gregson-Williams - MGS3 E3 2003 Trailer - Metal Gear Solid 3 Main Theme
Opis:
Jesteś kolesiem który ma 2 kumpli. Każdy z nich ma jakieś swoje umiejentności, pseudonimy numery,litery i imiona:
Imie| Rysio Toboski, Marcel Regał, Janek Kompa
Pseudo| Ryś, Martin, Janosik
Numer| 350, 832, 221
Litera| F, AR, T
Federanly
Apartament
Rysia
Toboskiego
Zrzuty ekranu:
Brak
Download:
Brak
Uwagi:
Brak
 |
| Ostatnio zmieniony przez Piter 19-09-2006, 12:11, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
Lukas
Plutonowy

Główny edytor: 
942 Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 16:51
|
|
|
Staryyy gdybym ja tyle gier na razi robił To musiałbym nie chodzić do szkoły, jeszcze po nocach siedzieć Na temat tych gier nic nie wiadomo, krótkie i nieraz głupkowate opisy, nie wiem co to w ogóle ma być? Twoje zapowiedzi czy pomysł dla kogoś? Opisz dokładniej, i odpuść sobie 90% z nich >_> |
|
 |
Andy
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6475 Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 16:59
|
|
|
| A może jakiś download? |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Dante R.
Sierżant

Główny edytor: 
659 Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 17:04
|
|
|
F.a.r.t jest niezły - dlaczego ? Nic o nim nie wiadomo Total Mayhem mi się bardzo podoba bo, gra będzie w stylu horroru, a wyścigi są takie strasznie NFS-owe; z kolei life in city może być niezłe, coś w stylu simsów na konsole ?W sims na GCN, PS2, Xbox, NDS,GBA,PSP żyjesz, zaspokajasz potrzeby i wykonujesz misje (Urbz Sims in the city, Sims Busti'n out ...) Aha czy life in city jest robione na batalię Bedzia na CB ?
Powiem jedno - powodzenia; ciekawe kiedy je skończysz :-P .
Najbardziej czekam na Total Mayhem |
|
|
|
 |
kuber24
Plutonowy

616 Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 20:25
|
|
|
| Też niedawno miałem taki wysyp pomysłów, ale ponad połowy nawet nie zaczynałem, resztę odpuściłem sobie po kilku minutach i została tylko jedna gra w 20%, ale zjadł ją format. Już nawet nie pamiętam co tam było. Poczekam sobie na total mayhem, bo już z opisu się fajnie zapowiada. |
|
 |
Piter
Bohater roflolmaomgeezonk

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
23049 Prestiż
|
Wysłany: 19-09-2006, 13:02
|
|
|
| UWAGA! Zedytowałem opisy! |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|