|
[Szukam] Potworków :) |
| Autor |
Wiadomość |
Stankol
Bohater McO: the noob

0 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 21:44 [Szukam] Potworków :)
|
|
|
Jak w nazwie tematu, szukam potworków do horroru - zombiaków. Widziane z góry, psy zombi... wielkości logicznej w stosunku do zombiaków z bibliotek ToD (chyba) by Cage. Do tego przyjmę jeszcze zombie podobnej wielkości, ale innego wyglądu. Koniecznie z animacją.
Zapłacę 6 PP XD Do tego będziecie w creditsach. |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

674 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 22:25
|
|
|
| Tak stankol nieładnie. Opowiem o tobie wszystkim jaki jesteś. Robiłem z nim gre. Wysłałem mu całą grafike a po wysłaniu powiedział ze mam prezent a ja nie wiedziałem o co chodzi. Po chwili juz wiedziałem: zablokował mnie na gg. Niech wszyscy wiedza jaki jesteś. Tak się nie robi... |
_________________ http://ligasoldat.xn.pl/
 |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

2783 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 23:20
|
|
|
Stankol, a nie możesz się trochę wysilić i sam zrobić grafikę?
Mhm. W tym wypadku wypowiedź ricardinho wydaje mi się b. prawdopodobna, choć sam osobiście nigdy nie orzekam nic, dopóki sam nie obadam sytuacji. |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

674 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 23:31
|
|
|
| I jest prawdziwa. Smutno sie robi na PSK przez takich ludzi jak Stankol |
_________________ http://ligasoldat.xn.pl/
 |
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

0 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 00:28
|
|
|
Zrobiłem tak, owszem. Dlaczego ? Bo powiedział, ze jest dobrym grafikiem, a później mnie męczył na gg, żebym z nim robił jednak tą grę. Grafiki oczywiście nigdzie nie wykorzystałem, poza tym project zaprzestałem bo miałem format. Drogi użytkowniku, jeszcze raz tak napiszesz, a posądzę cię o zniesławienie ! <joke>. Zrozum, że nie lubię jak ktoś mnie męczy na gg. Aha, proszę cię, żebyś takiego czegoś nie pisał, bo wyślę logi z gg...
EDIT: Czy wasze posty wnosza coś do tematu ? ( a czy ten coś wnosi ?)
Bez przezwisk na forum! | Fadex |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 02-09-2006, 09:34, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|