|
Projekt głównej postaci "Wygnańca" |
| Autor |
Wiadomość |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 11-07-2006, 16:03
|
|
|
| Jeśli on ma być neo-wiedźminem, to trójka moim zdaniem pasuje najlepiej. |
|
 |
lookash
Bohater

1318 Prestiż
|
Wysłany: 11-07-2006, 16:32
|
|
|
| Kaytek napisał/a: | | Jeśli on ma być neo-wiedźminem, to trójka moim zdaniem pasuje najlepiej. |
Od pomyslu Neo-Wiedzmina odszedlem juz dosc dawno... tak jak powiedzialem to ma byc tajemniczy wymiataka z cietym jezykiem, arogancki, moze nawet zadumany w sobie. |
|
|
|
 |
Vital
Starszy sierżant VTL

6199 Prestiż
|
Wysłany: 21-07-2006, 19:19
|
|
|
| Przede wszystkim to widze ze sie niezle rozwineles w pixelowaniu:).Hmm,moze mam troche zryty gust,ale ja jestem za starym dobrym wygnancem a'la design01,moze to przyzwyczajenie,nie wiem.Ta wersja w temacie (LINK) tez nie jest zla,ale to chyba nie o to chodzi.Po tym,jak wizualnie ewoluuje twoja postac,stwierdzam,ze sam nie jestes do konca przekonany jaka gre robisz...oby to bylo tylko takie niemile wrazenie. Generalnie jestem za designem 01-przynajmiej nie bedzie az tak trudny do animowania. |
_________________ człowiek-zając rusza do boju! |
|
|
|
 |
Cruise
Plutonowy Mechwarrior

Główny edytor: 
998 Prestiż
|
Wysłany: 21-07-2006, 21:20
|
|
|
design 1 - nawet miły dla oka ale zbyt prosty jak dla mnie
design 2 - aaaa jakos nie podoba mi sie zabardzo
Co do tych najnowszych projektow... - podobają mi sie nawet wszystkie (tylko błagam - zmień głowe ! )
Btw Oglądaliscie moze FFVII Advent children? Ja widze wygnańca wlaśnie w takim stroju jak głowny bohater - Cloud Strife albo ew. jako Vincent (w ostateczności). Wg mnie wygladal by kozacko no ale to tylko moja opinia. |
|
|
|
 |
|
|