[TGF] Autostart i ruch liniowy+Wyświetlanie obrazka |
Autor |
Wiadomość |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 18-11-2005, 17:32
|
|
|
Oj nie, da się to zrobić, ale wymaga to znajomości i chęci. Jak już mówiłem, poproś kogoś, kto zna się na jakimś j.programowania o napisanie DLL`a. Potem uruchamiasz tą funkcję, odpowiedzialną za ściąganie pliku, ściągasz go i wyświetlasz przez Image object. Ale, chyba tego nie będziesz w stanie zrobić |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
bmatrix
Starszy sierżant

Główny edytor: 
2055 Prestiż
|
Wysłany: 18-11-2005, 17:55
|
|
|
No w teorii tak, ale nie tak łatwo jest znaleźć kogoś kto takie coś wykona. To musiałoby być specjalne zlecenie a ja żadnego takiego programisty nie znam. |
|
|
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 18-11-2005, 21:39
|
|
|
Poszukaj w goglach jakiegoś forum i tam zapytaj |
|
|
|
 |
ShutDown
Sierżant

862 Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2006, 00:07
|
|
|
Jest sposób http://clickportal.goin.p...ighlight=server
Po pierwsze: Nie spamuj, tylko wyjaśniaj jak to zrobić, Po drugie: czytaj uważnie! Tu chodzi o wyświetlanie obrazka, a nie wysyłanie pliku na serwer... Czyli oczywiście NIE NA TEMAT! Upomnienie... / Fadex
[ Dodano: 2006-03-19, 12:33 ]
Ja nie spamuje tylko staram się pomuc a wprzykładzie który zrobił Bedziu jest jak pobrać plik.jpg z servera a wyświetlenie go w grze jest proste!!! :evil: Niemogłem dać po prostu linka do pobrania bo, Plik jest nie mój i pozatym są prawa autorskie (On zrobił u niego trzeba się zarejstrować bo to jego plik)
Spamowanie - dawanie linków do innych stron. Poza tym mogłeś napisać - Przykład by bedziu, lub coś w tym stylu... Dawanie linków do przykładów to przestępstwo? / Fadex |
|
|
|
 |
bmatrix
Starszy sierżant

Główny edytor: 
2055 Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2006, 13:06
|
|
|
Problem rozwiązał się już jakiś czas temu (mniej więcej wtedy gdy Bedziu dał tutka do MooSock), więc temat można zamknąć.
Tak właśnie się stanie Lock / Fred |
|
|
|
 |
|