|
|
Przesunięty przez: Minty 22-02-2007, 18:28 |
Dwie stare gierki :) |
Autor |
Wiadomość |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 07-05-2006, 18:47 Dwie stare gierki :)
|
|
|
Może nie którzy pamiętają dwie moje stare gry ale nowi na scenie nie znaja ich wiec tutaj dam dwie moje Najstarsze gry w tym jedna która zajeła 1 miejsce w 5 batali CP.
1:
Tytuł:Battle Space
Uwagi:Gra zajeła 1 miejsce w 5 Batali CP
Opis:Gra bardzo prosta. Chodzi głównie o przetrwanie w kosmosie. Mamy statek i musimy przejsć przez 4 levele.
Klawiszologia:Bardzo prosta:
Strzałkami sterujemy pojazdem a Spacja to strzał
Download
2:
Tytuł:Ghost Ball 2
Uwagi:Robiłem ją z pewnym kolesiem o pseudonimie Alien
Opis:CHodzimy takim ludzikiem i musimy omijać Takzwane "Kola" Gra na punkty. W grze jest losowa pogoda i na mapce pojawiają się bonusy. Moim zdanie gra warta uwagi.
Klawiszologia:Sterujemy tylko Strzałkami
Download
Pozdro
/Nie przyznam PP dopóki nie ocenię, dopóki nie pogram, dopóki nie ściągnę, dopóki gry są na Rapidshare ; RomanX/ |
Ostatnio zmieniony przez Minty 08-05-2006, 20:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40080 Prestiż
|
Wysłany: 07-05-2006, 21:04
|
|
|
Pierwszą gierkę już widziałem, taka sobie, PW jest lepsze
3+/10 (bataliowo 4+/10)
Drugą też widziałem, jest lepsza, dobrze wykonana, ale i tak PW lepsza .
6/10 |
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 18-06-2006, 23:03
|
|
|
Hmm... na wstępie mówię, że pierwsza ma ogrom niedociągnięć i nie będę się na jej temat wypowiadał. Natomiast druga... No, już już coś. Graficznie nieźle. jeśli chodzi o muzykę, to jakoś nie przypadła mi do gustu. Początkowo rundy są bardzo nudne, co może zniechęcić gracza. Mało bonusów. A drzewa... Wyglądają ładnie. Jedyne, do czego się można przyczepić przy tych drzewach to to, że nie można za nimi chodzić. Kropka. |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|