|
[Akcja-Horror] |
| Autor |
Wiadomość |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 00:09 [Akcja-Horror]
|
|
|
Tytułu nie ma bo można nazwać to samemu
Gatunek: Horror-Akcja
Opis:
Można by stworzyć postać podobna do Jasona X lub Freddiego Krougera Czyli morderca zza grobu który jest w pewnym stopniu nieśmiertelny. Pierwszy level to łatwiza. Wpadamy do domu i jeśli ktoś nas zobaczy to ucieka nie próbuje sie bronić itp. a my wyrzynamy wszystkich do okoła :] Potem im dalej zajdziemy w grze tym trudniej bo ludzie np. znaja nasz słaby punkt itp. Chyba każdy rodzaj widoku pasuje do takiej gry ale moim zdaniem to Izometria kłania sie baardzo bo ładnie wygląda w takich grach poza tym jeszcze nie widziałem gry klikowej w której chodziło by głównie o smierć. Niby dużo takich bo strzela sie do ludzi itp. ale chodzi o TAKĄ śmierć Np. gramy Jasonem i wymachujemy maczetą odcinając głowy, przecinajac w pół itp. (no może nie aż takie rozbudowanie bo za trudne ) Ale przecież to by było fajne :] Czaimy sie za drzwiami czekajac na ofiare która jest już bardzo przerażona gdy jest do nas plecami przebijamy ją na wylot i bum Szaka laka Krew, flaki, mózg na ścianie. Teraz takie gry są najlepsze z jednego powodu że Nikt nie wyrzyje sie bardziej niż w grze Wole zabić ksiedza w grze niz na żywo czy cos hehe bo ksiadz na monitorze to nie ksiadz tylko postać ubrana na ksiedza. Przecież nie miał żadych przykazań bo jest wymyśliony heh Tak czy inaczej mozna stworzyc postać Horrorową która jest jak by nieśmiertelna Spalanie, dziarganie, dziurawienie itp. itp. nic nie działa na niego. Moża dodac mu lęk przed wodą jak ma Jason lub przed ogniem jak ma Freddy. Wiem że trochu brutalna by była taka gierka ale takie coś teraz ciagnie graczy |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 00:17
|
|
|
| Sebol napisał/a: | | pewnym stopniu nieśmiertelny |
n/c
Coraz bardziej się o Ciebie martwię - jesteś strasznym sadystą. ;D |
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
31680 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 00:23
|
|
|
Właśnie takie gry budzą agresję, bo z graniem rodzi się na nią zapotrzebowanie, a gdy jesteś na mieście i nie masz jak zagrać?... nóż do masła i za ojczyznę? .
Taka gra jest zabroniona większością regulaminów, nie wiem, jak tym. Poza tym jest Bardzo niezdrowym pomysłem propagować radość z zabijania. |
|
|
|
 |
|
|