Zepsute wejście pod ładowarkę do laptopa |
Autor |
Wiadomość |
wermi
Major Depressive Disorder

Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 18:31
|
|
|
Karikk napisał/a: | Bo ja już nie chce być pupogłowym |
Było nie zakładać tylu multikont :^) |
|
|
|
 |
DFSTR
Dezerter

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 19:02
|
|
|
worm napisał/a: | Karikk napisał/a: | Bo ja już nie chce być pupogłowym |
Było nie zakładać tylu multikont :^) | Ten post nic nie wnosi do tematu, proszę o usunięcie stąd tego Pana Co do tego laptopa, najważniejszy jest czas, bo bitwa już niedługo. Jakie najszybsze rozwiązanie proponujecie? |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 19:19
|
|
|
Jeśli masz inny komputer dostępny, to najlepiej wyjąć dysk i przełożyć do innego lapka. |
|
|
|
 |
DFSTR
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 19:21
|
|
|
jarlfenrir napisał/a: | Jeśli masz inny komputer dostępny, to najlepiej wyjąć dysk i przełożyć do innego lapka. | Nie mam innego laptopa. Po to go kupiliśmy. Mam tylko komputer. |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 19:35
|
|
|
Mi jakiś czas temu popsuł się zasilacz do laptopa, pewnie tak jak u Ciebie. Kupiłem jakiś chiński na Allegro za 50 zł i okazał się nawet lepszy od tego oryginalnego - lżejszy i mniej się grzeje, działa już rok bez zarzutu. Jest to trochę ryzykowne, takie kupowanie nieoryginalnych akcesoriów, ale ja akurat świetnie trafiłem i jeśli zależy Ci na czasie, to może być dobre rozwiązanie, przynajmniej na chwilę. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
DFSTR
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 19:37
|
|
|
kamiledi15 napisał/a: | Mi jakiś czas temu popsuł się zasilacz do laptopa, pewnie tak jak u Ciebie. Kupiłem jakiś chiński na Allegro za 50 zł i okazał się nawet lepszy od tego oryginalnego - lżejszy i mniej się grzeje, działa już rok bez zarzutu. Jest to trochę ryzykowne, takie kupowanie nieoryginalnych akcesoriów, ale ja akurat świetnie trafiłem i jeśli zależy Ci na czasie, to może być dobre rozwiązanie, przynajmniej na chwilę. | Jestem pewny, że to popsuło się w środku, nie w ładowarce. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2016, 23:27
|
|
|
Karikk napisał/a: | Nie mam innego laptopa. Po to go kupiliśmy. Mam tylko komputer. |
Dysk z laptopa na złączy SATA będzie dało się podłączyć do komputera stacjonarnego z tym samym typem złącza (wersja SATA zwykle nie gra tu większej roli).
A jak czytam wykop to mam wrażenie, że z serwisu gwarancyjnego laptop Lenovo może wrócić w częściach i mieć naplute w środku z notką, że zalany. |
|
 |
|