Zamknięty przez: msg 12-03-2016, 18:26 |
Spartolone gry |
Autor |
Wiadomość |
DFSTR
Dezerter

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 12-03-2016, 14:55 Spartolone gry
|
|
|
Witam, ostatnio oglądając te filmiki na YouTube o tytułach "moich grach zrobionych w MMF2" naszło mnie takie pytanie i skusiłem się zapytać tu. Czy widzieliście kiedykolwiek jakąś grę tak spartoloną czyli tak zrobioną na odwal (przez gameplay, grafikę czy muzykę) że podczas grania chciało się wam płakać czy śmiać? |
|
|
|
 |
wermi
Major Depressive Disorder

Prestiż
|
Wysłany: 12-03-2016, 15:18
|
|
|
Tak, twoją. |
|
|
|
 |
DFSTR
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 12-03-2016, 15:25
|
|
|
worm napisał/a: | Tak, twoją. | Moja gra jeszcze nie wyszła. Chodzi bardziej o gameplay lub rzeczy zawarte np. inteligencje w grze. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 12-03-2016, 16:15
|
|
|
Mówisz o grach zrobionych w TGF/MMF/CF, czy ogólnie? Bo jeśli o grach klikowych, to nikt raczej nie pamięta takich gier, a na pewno było ich mnóstwo. A jeśli to drugi przypadek, to polecam obejrzeć NRGeeka kanał zagrajmy w crapa, albo Angry Video Game Nerd.
Osobiście grałem w czerwonego kapturka na pegazusa i dopiero dzięki Nerdowi zrozumiałem o co w ogóle w tej grze chodzi |
|
|
|
 |
DFSTR
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 12-03-2016, 16:22
|
|
|
jarlfenrir napisał/a: | Mówisz o grach zrobionych w TGF/MMF/CF, czy ogólnie? Bo jeśli o grach klikowych, to nikt raczej nie pamięta takich gier, a na pewno było ich mnóstwo. | Chodziło mi bardziej o klikowe. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 12-03-2016, 18:26
|
|
|
A powiedziałbyś koledze z klasy w twarz, że coś, nad czym się napracował jest do dupy? Bo ja nie mam w sobie tyle aspołeczności, żeby w taki sposób odnosić się do twórczości członków społeczności, którą aktywnie tworzę.
Idź być dziwny gdzie indziej.
Zamykam. |
|
 |
|