NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Chętni do pojedynków
Autor Wiadomość
copperdragon 
Bohater
Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: GameMaker
Pojedynki: tak

55382 Prestiż
  Wysłany: 01-05-2009, 21:19   Chętni do pojedynków

Myślę, że taki temat byłby dość przydatny. W razie czego administrator go przeniesie/usunie. ;)

Mianowicie: chodzi o to, by w tym temacie zgłaszać chęć pojedynkowania się z kimkolwiek i ewentualnie uściślać jak miałyby wyglądać zasady pojedynku. Innymi słowy, jeśli ktoś chce się pojedynkować, ale nie wie kogo wyzwać (nie mogę, bo mam egzaminy; wlaśnie pracuję nad innym projektem; nie, bo zupa była za słona) i jest mu obojętne, z kim będzie walczyć, inspirowany własnymi doświadczeniami założyłem ten temat z myślą o takich przypadkach.

Jeśli chodzi o mnie, mogę pojedynkować się na niemal dowolną grę, aczkolwiek warunki nie mogą dotyczyć onlajnowości czy trójwymiaru A tak to mogę pojedynkować się na zręcznościówkę, grę logiczną, przygodówkę, RPG, strategię, platformówkę, strzelankę itp. (choć może się jednak zdarzyć, że ktoś się zgłosi do mnie z tematem, który wyjątkowo nie będzie mi pasować; wtedy takiego pojedynku odmówię). Nie pogardzę takimi ciekawymi wyzwaniami takimi jak gra sterowana przy użyciu tylko jednego klawisza (akurat tego tematu nie przyjmę, bo to już było, ale np. gra, w której stosuje się tylko ruchy myszy,
byłaby nie od rzeczy).
Nie zamierzam się pojedynkować na rzeczy nie do grania, tj. programy użytkowe, wygaszacze, menu itp. Poza tym przedmiotem oceny nie powinien być kod gry (tak jak w batalii na 10 zdarzeń), bo w związku z tym, że używam GMa, porównywanie takich gier byłoby jak debata o wyższości ogórkowej nad pomidorową.
Odpowiedni czas trwania pojedynku dla mnie to od tygodnia do czterech, z tym że czterotygodniowy pojedynek (jeśli miałby zostać rozegrany w najbliższym czasie) musiałby się rozpocząć nie później niż 8 maja. Poza tym przy projektach bardziej zaawansowanych (RPG, przygodówki, strategie) wolałbym mieć nieco więcej niż tydzień czasu. ^^

Jeśli ktoś jest chętny do pojedynkowania się ze mną, może zgłosić się na PW. ;)
Ostatnio zmieniony przez Minty 12-09-2009, 18:44, w całości zmieniany 2 razy  

Wirtualność 
Bohater

Główny edytor: MMF2
Pojedynki: być może

18050 Prestiż
Wysłany: 01-05-2009, 21:55   

Jestem zainteresowany ;) Gatunki gier które mnie interesują to wszystkie prócz programów, RPG, 3D, online, strategii i przygodówek (no chyba że tekstówka), co do czasu to od 1 do 2 tygodni. ;)

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: nie

51612 Prestiż
Wysłany: 02-05-2009, 10:19   

Także jestem do wyzwania, jak wszyscy bez 3D i Online - mimo zaawansowania nigdy nie robiłem/nie chciałem robić takich gier. Przyjmuję większość innych, równie dobrze może być to na program, ale wtedy mniej zabawy jest :P

Copperdragon - dobijam Ci prestiż do równej liczby, za pomysł :)

delgado88a 
Dezerter

Główny edytor: Construct
Pojedynki: tak

6038 Prestiż
Wysłany: 25-12-2013, 15:35   

Postanowilem ze sprawdze swoje umiejatnosci w jakims pojedynku, gier 3d i online napewno sie nie podejme, jesli chodzi o gatunki gier lubie wyzwania. Pozdrawiam i wesołych świąt zycze.

www.rtypegear.pl

Odpowiedz do tematu