|
CD Action - Your Choose |
| Autor |
Wiadomość |
piotrek_kost
Bohater

8910 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2008, 18:30 CD Action - Your Choose
|
|
|
Tytuł
CD Action - Your Choose
Autor
Piotruś/Piotruniek:*/PiotreQ/Piotr/Piotrek/piotrek_kost/Piotrek Kostrzewa
Grafika
Też Piotruś
Muzyka i Dźwięk
Jeszcze nie ma, ale pewnie troszkę ja a troszkę net i inne zasoby.
Rodzaj
Menager
Opis
Wcielamy się w kierownika nowego, zupełnie wcześniej nie znanego czasopisma - CD-Action. Naszym celem jest zdobycie prowadzenia w rankingu czasopism komputerowych. Zatrudniamy więc swoją ekipę (Występują realne postacie z CD-Action), Ustalamy nakład, zdobywamy punkty, wypłacamy pensję i podatki. To jak wypadnie nasz nowy numer jest po części losowe, ale w dużej mierze zależy od naszych pracowników. Na rynku ofert pracy mamy zarówno słabych redaktorów jak i świetnych profesjonalistów o których inne czasopisma się zabijają. W miarę upływu czasu mamy coraz więcej punktów (które zdobywamy za każdy nowy numer) za które możemy zatrudnić lepszych członków teamu. Oczywiście jeśli nie wypłacimy należytej pensji nasz pracownik bez większego namysłu odejdzie z pracy. Stworzyłem jedną bajerancką (przez dość małe "B") rzecz/dodatek, ale jak na razie cicho sza...
Screeny:
http://www.piotrekkost.yoyo.pl/menu_cd-a_yc.gif
http://www.piotrekkost.yo...or1_cd-a_yc.gif
http://www.piotrekkost.yoyo.pl/team_cd-a_yc.gif
Uwaga
Gra jest tworzona na 15 Bitwę NukeBoards z nagrodami rzeczowymi, ale nie wiem czy się wyrobie! |
_________________ www.piotrek-kostrzewa.com
 |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2008, 20:06
|
|
|
| piotrek_kost napisał/a: | | CD Action - Your Choose |
Martwi mnie ta mania na niepolskie tytuły. Oj martwi. Ja nie znam dobrze angielskiego więc się nawet nie zabieram za tłumaczenie swoich gier, ale wydaje mnie się że walnąłeś byka w tytule. Nie możesz po prostu nazwać gry po polsku? |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Qdlaty
Starszy sierżant

Główny edytor: 
1998 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2008, 20:17
|
|
|
To znaczy "CD Action - Twoja wybierać". xD
2 razy ten sam screen jest. |
|
|
|
 |
piotrek_kost
Bohater

8910 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2008, 20:25
|
|
|
| Deagle napisał/a: | | To znaczy CD Action - Twoja wybierać. xD |
Twój Wybór ma być. Ej błąd jest? Jak tak to McO cię ukatrupię. Taki obciach prze CD-Action. Ehm...
| Deagle napisał/a: | | 2 razy ten sam screen jest. |
Wcale nie
| pepe9donkey napisał/a: | | Ja nie znam dobrze angielskiego więc się nawet nie zabieram za tłumaczenie swoich gier, ale wydaje mnie się że walnąłeś byka w tytule. Nie możesz po prostu nazwać gry po polsku? |
Nie moja wina że Angielski teraz taki super modny i cool. To się lepiej że tak powiem sprzeda. Pamiętaj że ni tylko ty i ja mamy grać w tą grę |
 |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2008, 20:43
|
|
|
O ile coś się orientuję, to powinno być "your choice"
No, manager, jak manager, kilka razy tworzyłem tego typu gry i wiem, ile to trudu
Nie mniej jednak życzę powodzenia |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
piotrek_kost
Bohater

8910 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2008, 20:47
|
|
|
Ej Fadzio masz jakieś sugestie. jeśli masz doświadczenie to zagadaj co by się przydało. ja doświadczenia nie mam Ale jak zdobędę to będę robił gry dla Leszka Kaczyńskiego i mi będzie płacił milion dolarów za CD-Keya. |
 |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|