NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ogłoszenie!!!
Autor Wiadomość
Sebol 
Bohater

Prestiż
Wysłany: 02-01-2006, 14:35   Ogłoszenie!!!

Siemanko :) Mam dla was takie ogłoszenie Potrzebujemy (Ja i Lampard) Ludzi do współpracy przy grze RPG. Czyli Jeszcze potrzebujemy 1 Grafika z 2 ludzi do Scenariusza 1 do silnika :)

Warunki przyjęcia są takie:
1. Chcesz robić grę a nie tylko opuźniać prace
2. Musisz cos umieć :)
3. Wszystko bierzesz na POWAŻNIE!!!!

Powtazam kogo potrzebujemy:
1 grafik do robienia otoczenia
2 Ludzie do wymyślania scenariusza
1 do pomocy przy silniku

Ja jestem do silnika
Lampard jest od grafiki postaci i robi wszystkie do całej gry.

Nie róbcie tutaj offtopicu.

Zgłoszenia Tutaj :) i uzasadnienie Dlaczego właśnie to Ty masz pomagać. Nie przyjmuję zgłoszeń w postach typu "ZGŁASZAM SIĘ".

BROO 
Pupogłowy
Wizard x-)

Pojedynki: nie

Prestiż
Wysłany: 02-01-2006, 15:37   

Tylko zapytam... czy macie rozplanowane zadania dla nowego członka? Bo przy chaotycznej organizacji żeby nie wiem jak wszystko brać na poważnie, nic z tego nie wychodzi.

Co do "człowieka do pomocy przy silniku", znam tylko kilka sytuacji, w których drugi silnikowiec się przydaje... oby nie sprawdziło się "gdzie kucharek sześć, tam sobie nie pogram".

Sebol 
Bohater

Prestiż
Wysłany: 02-01-2006, 15:52   

heh :D Wszystko rozplanowane :D 2 Do scenariusza po to by sobie pomagali nawzajem :) i razem wymyślali fabułę. 2 do silnika poto by porobił takie żeczy jak Menu, Inwentarz itp. :D bo to wtedy jest łatwo przenieść do całości :) 2 grafików bo jeden zajmuje się Elementami otoczenia( Trawa, Drzewo, Krzak itp.) A drugi tworzy Wszystkie postacie :) jest roboty dużo wiec i dużo ludzi potrzeba :)

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam:

Prestiż
Wysłany: 02-01-2006, 15:56   

Ja się zgłaszam na POMOC grafika :)
Czyli mogę robić przedmioty takie jak miecze, tarcze, zbroje itp. :)

Temporal 
Podporucznik
CP user

Prestiż
Wysłany: 02-01-2006, 17:51   

O chyba mam konkurencje :D . Mam tylko pytanie do tego teamu: skończyliście te własne projekty że się zabieracie za grupową grę? Jak dla mnie i tak nie skończycie tej gry ponieważ wątpie żebyście wyszli z tego nałogu robienia co chwile innej gry :D . Sorry za off top ale nie mogłem się powstrzymać :lol: .

Sebol 
Bohater

Prestiż
Wysłany: 02-01-2006, 18:04   

Każdy ma swój projekt też :D no chyba że ktos nie ma ;) Ale ta gra nie musi wyjść tak szybko bo nie zmuszam wszystkich do pracy :P można raz na dzień porobic kilka elementów itp. bo to żeby kazdy mógł też swój projekt robić.

Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam:

Prestiż
Wysłany: 03-01-2006, 19:29   

ILU do wymyślania scenariusza? 2? Tylko kłócić się będą. O czym ma być ta fabuła i jakie elementy ma zawierać? Jak będzie ciekawa i złapie mnie wena :) to napiszę w dziale z pomysłami i scenariuszami.

Odpowiedz do tematu