Ogłoszenie!!! |
Autor |
Wiadomość |
Sebol
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 02-01-2006, 14:35 Ogłoszenie!!!
|
|
|
Siemanko Mam dla was takie ogłoszenie Potrzebujemy (Ja i Lampard) Ludzi do współpracy przy grze RPG. Czyli Jeszcze potrzebujemy 1 Grafika z 2 ludzi do Scenariusza 1 do silnika
Warunki przyjęcia są takie:
1. Chcesz robić grę a nie tylko opuźniać prace
2. Musisz cos umieć
3. Wszystko bierzesz na POWAŻNIE!!!!
Powtazam kogo potrzebujemy:
1 grafik do robienia otoczenia
2 Ludzie do wymyślania scenariusza
1 do pomocy przy silniku
Ja jestem do silnika
Lampard jest od grafiki postaci i robi wszystkie do całej gry.
Nie róbcie tutaj offtopicu.
Zgłoszenia Tutaj i uzasadnienie Dlaczego właśnie to Ty masz pomagać. Nie przyjmuję zgłoszeń w postach typu "ZGŁASZAM SIĘ". |
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:37
|
|
|
Tylko zapytam... czy macie rozplanowane zadania dla nowego członka? Bo przy chaotycznej organizacji żeby nie wiem jak wszystko brać na poważnie, nic z tego nie wychodzi.
Co do "człowieka do pomocy przy silniku", znam tylko kilka sytuacji, w których drugi silnikowiec się przydaje... oby nie sprawdziło się "gdzie kucharek sześć, tam sobie nie pogram". |
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:52
|
|
|
heh Wszystko rozplanowane 2 Do scenariusza po to by sobie pomagali nawzajem i razem wymyślali fabułę. 2 do silnika poto by porobił takie żeczy jak Menu, Inwentarz itp. bo to wtedy jest łatwo przenieść do całości 2 grafików bo jeden zajmuje się Elementami otoczenia( Trawa, Drzewo, Krzak itp.) A drugi tworzy Wszystkie postacie jest roboty dużo wiec i dużo ludzi potrzeba |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:56
|
|
|
Ja się zgłaszam na POMOC grafika
Czyli mogę robić przedmioty takie jak miecze, tarcze, zbroje itp. |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 02-01-2006, 17:51
|
|
|
O chyba mam konkurencje . Mam tylko pytanie do tego teamu: skończyliście te własne projekty że się zabieracie za grupową grę? Jak dla mnie i tak nie skończycie tej gry ponieważ wątpie żebyście wyszli z tego nałogu robienia co chwile innej gry . Sorry za off top ale nie mogłem się powstrzymać :lol: . |
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 02-01-2006, 18:04
|
|
|
Każdy ma swój projekt też no chyba że ktos nie ma Ale ta gra nie musi wyjść tak szybko bo nie zmuszam wszystkich do pracy można raz na dzień porobic kilka elementów itp. bo to żeby kazdy mógł też swój projekt robić. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 03-01-2006, 19:29
|
|
|
ILU do wymyślania scenariusza? 2? Tylko kłócić się będą. O czym ma być ta fabuła i jakie elementy ma zawierać? Jak będzie ciekawa i złapie mnie wena to napiszę w dziale z pomysłami i scenariuszami. |
|
|
|
 |
|