|
|
|
|
[Wyniki Globalnej Wojny] 1 |
| Autor |
Wiadomość |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 22:47 [Wyniki Globalnej Wojny] 1
|
|
|
Oto oficjalne wyniki Pierwszej Globalnej Wojny PSK!
1. miejsce: McO - Elf Elfonsinio
2. miejsce: copperdragon - Another Earth Disaster
2. miejsce: Fadex - Gappy: Prezent Mikołaja
3. miejsce: misieksamgame - Final Drink
Poza podium:
4. miejsce: Fanotherpg - Death Cage
4. miejsce: kubamaster93 - Nowy Rok
5. miejsce: *lol* - Silent Evil: Noworoczny horror
6. miejsce: arek - Dostać się na sylwestra
6. miejsce: ron - Walka o Szampan
7. miejsce: Alicja - Forest Maze
8. miejsce: ciapek - Emol
Zdyskwalifikowani:
Mr Knife - miniFPP - nie całkiem działa... a i tak nie o Świętach
Poniżej minirecenzje prac i ich oceny (skala 0-10):
McO - Elf Elfonsinio
RomanX: Znakomita grafika i piękne efekty specjalne, mnogość opcji, dużo dobrego dźwięku (nawet przy przełączaniu opcji w menu!), estetyczne, wręcz profesjonalne wykonanie, bezbłędność... znakomitość! 9/10
oldboy: Jak na prostą minigierkę wykonanie jest wręcz perfekcyjne, widać tutaj profesjonalizm, no i te pomysłowo dobrane dźwięki. Ładna cukierkowa grafika, muzyka, sterowanie, wszystko jest tu dopracowane 10/10
Gatunek: zręcznościowa
OCENA: 9+/10
copperdragon - Another Earth Disaster
RomanX: Bardzo ciekawa przygodówka - humor, nawiązania do PSK, humor, ciekawe zagadki, humor Grafika może nie jest najpiękniejsza, ale jest ok. Podobno są dźwięki, ale ich nie uświadczyłam... Za to muzyka jest i moim zdaniem pasuje do gierki. Gra wyraźnie bardziej złożona od reszty. 8+/10
oldboy: Fabularnie zawiła, graficznie uproszczona, sporo smaczków w tekstach, niezła muzyka. Gdy wchodzę do portalu wpierw pojawia mi się czarne tło. 7/10
Gatunek: przygodowa
OCENA: 8/10
Fadex - Gappy: Prezent Mikołaja
RomanX: Pierwsze, co się rzuca w tej produkcji, to pomieszanie języków w menu. Reszta jest cacy: ładna grafika i nienajgorsza muzyka. Niestety, brak dźwięku. Za to sama rozgrywka tego klonu lemmingów jest rewelacyjna! 7+/10
oldboy: Sympatyczna grafika, padający śnieżek, menu trochę sterylne i animacja głównego bohatera, zresztą na taką rozdzielczość Miła dla ucha muzyczka , przydałyby się jakieś skróty klawiszowe, szczególnie przy planszach na czas Ładny filmik kończący (szkoda, że przyciemniony). Wykorzystanie koncepsji lemingów, podoba mi się 8/10
Gatunek: logiczna
OCENA: 8/10
misieksamgame - Final Drink
RomanX: Wszystko ładnie, fajnie i dźwięcznie, znakomita gierka na Sylwestra. Niestety krótka i nietrudna - chociaż może to i dobrze, bo po co się nerwować w Nowy Rok? 7/10
oldboy: Mam nadzieję, że po tej grze alkohol nie uderzył nikomu do głowy Grafika ładna, dobrze dobrana, muzyka komponuje się z całą resztą. Trudno jednak nie wylać ani kropli 7/10
OCENA: 7/10
Fanotherpg - Death Cage
RomanX: Gra ledwo co nawiązuje do świąt, głównie poprzez... dziwnie... napisane... intro.. - trochę trudno... się je czyta... Muzyka za to jest typowo świąteczna. Grafika jest bardzo ładna, czego nie można powiedzieć o dźwiękach, które chyba miały brzmieć realistycznie, ale są raczej nie najwyższej jakości. Czasem pojawiają się błędy, np. wszystkie granaty zaczynają lecieć w jednym kierunku. W sumie średnio. 5/10
oldboy: Trudno to ocenić, bo wykonanie, silnik i grafika są świetne. Muzyczka świąteczna ale dzwięki są rażące (chyba nie ma multi sampli) lub są źle nagłośnione. Gra miałaby znacznie wyższą ocenę, gdyby cała sceneria nie skladała się z kanałów. Jest to grywalna produkcja, ale można by wiele rzeczy dodać 7/10
Gatunek: strzelanka survival
OCENA: 6/10
kubamaster93 - Nowy Rok
RomanX: Nie wiem, czy widziałam kiedyś dziwniejszy klon Kurki Wodnej. I to taki fajny Może grafika nie jest najcudowniejsza, ale i tak znakomicie tworzy klimat. Ładny dźwięk, przyjemna muzyczka, chyba brak błędów... czego chcieć więcej? Hm... może rozbudowy 6/10
oldboy: Prosta, wciagająca zręcznościówka, graficznie nic nadzwyczajnego - zaledwie parę kolorów. Muzyczka pasuje do całości, no i jest odrobinę trudna 6/10
OCENA: 6/10
*lol* - Silent Evil: Noworoczny horror
RomanX: Gra wzorowana na Silet Hill i Resident Evil. Krótki, 18-megabajtowy horror. Co, że duży? Nie... 16 MB to muzyka Gra jest technicznie prosta, jednak zawiera kilka drobnych błędów (np. da się wybiec poza planszę). 4/10
oldboy: Gdyby nie ta muzyka (choć ściągnięta) buduje klimat, nie wiem, ale próbowałem wszystkiego, a dalej nie potrafię strzelać... (o latarce mogę zapomnieć). No i te dźwięki strzału w menu trochę za głośne. 6/10
Gatunek: horror
OCENA: 5/10
arek - Dostać się na sylwestra
RomanX: Prosta platformówka, która polega na przejściu z jednej strony planszy na drugą. Grafika to pełny pixel... ale raczej nie art Poziom trudności skacze, ale jego średnia rośnie - to dobrze. Muzyka pasuje do szalonej fabuły (nic dziwnego, że później w mediach się rzucają o brutalność w grach). Niestety nie ma dźwięku. 3+/10
oldboy: Przede wszystkim gra rozkłada się na silniku, trochę dziwi mnie muzyka, szczególnie że ją znam i nie wydaje mi się, by było to legalne. Grafika przeciętna, brak animacji, dźwięków (prócz jakiegoś początkowego okrzyku). I nie wiem, ale w mojej wersji widzę obcięte menu. 5/10
Gatunek: platformowa
OCENA: 4/10
ron - Walka o Szampan
RomanX: Prosta gierka, która przypomina nieco Worms. Niestety, bardzo monotonna i o zerowym poziomie trudności. Wystarczy po prostu przebić się na drugą stronę planszy. Dźwięku brak. Muzyka jest P-A-S-K-U-D-N-A. 2+/10
oldboy: Graficzka słabiutka, wykonanie silnika pozostawia wiele do życzenia (bohater zawiesił mi się nie raz). Muzyczka szumi u mnie strasznie i gryzie w uszy. 6/10
Gatunek: zręcznościowa (platWormowa )
OCENA: 4/10
Alicja - Forest Maze
RomanX: Szokująca produkcja. Grafika jest całkiem ładna, ale... to tylko kilka obiektów (i ładne niebo) składających się na labirynt. Dźwięku, muzyki i grywalności nie ma. Poziom trudności jest zerowy. Udało mi się ukończyć "grę" w 1,5 sekundy 1/10
oldboy: Nie wiem, czy to jest aby końcowy tytuł, ale nie mam dźwięków i jest tylko jedna "prosta" plansza z jednym przeciwnikiem, brak menu, jakiejkolwiek informacji... Grafika jest stylowa, animacja przeciwnika także, ale to za mało. 4/10
OCENA: 2+/10
ciapek - Emol
RomanX: Czy to gra? Może i jest menu i muzyczka itp., ale... tu się tylko powoli naciska strzałki w lewo i w prawo. + za chęci i za savegame w "grze" na punkty 0+/10
oldboy: Słabiutkie, dziwne, krótkie, nudne, plusem jest muzyczka (tylko jedna), grafika nie jest spójna, grywalność znikoma. Góra 3-5 gry. 3/10
Gatunek: ??? powiedzmy, że zręcznościowa
OCENA: 2/10
Mr Knife - miniFPP
RomanX: Nie wiem o co chodzi, działa poniżej 1 FPS. Widziałam jakieś potwory, ale to na pewno nie były złe elfy DQ
oldboy: Najwiekszą zaletą tej gry jest to, iż wykonana jest w pełnym 3D, lecz na tym koniec. Nie wiem czy brak mi jakichś pluginów, ale nie uświadczyłem tutaj menu, a po śmierci gra po prostu staje w miejscu. DQ
Gatunek: FPP
OCENA: DQ
*Błędy krytyczne gier:
Mr Knife - miniFPP - chyba mniej niż 1 FPS na najlepszym kompie z rankingu NukeCPU |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 22:53
|
|
|
Heh, rano GOTW teraz 1st plejs w wojnie... Dzieki! |
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 22:53
|
|
|
TAAAAKKKKK! Drugie miejsce w pierwszym globalu! HAPPY!!!
Gratuluję McO tylu sukcesów z EE, another earth też mi się bardzo podobało
Edit: O, jednak drugie, zawsze patrzyłem po pozycji, a nie po numerku
AE: disaster faktycznie było bardzo dobre, ale gra McO zdecydowanie była najlepsza
Krótkie recki:
Mco: Gra jest naprawdę świetna, zasługuje na tą nagrodę w pełni. Świetna grafika w fajnym klimacie i oczywiście niezły pomysł
Copper: Fajna gra, jednak zapis kuleje. Raz mam solucję, zaraz jej nie mam, daję karty, daję jeszcze raz, dalej mogę dawać Świetne pomysły, szczególnie z wszystkimi postaciami na 'Q' po prostu Qlowa gierka
Fadex: Oczywiście ta gra powinna wygrać, jest najlepsza wsio dopracowane joke
MSKgame: Podium należy się bez zwątpienia Dobry pomysł, świetnie wykonanie i [o, zgrozo...] tła z neta ale i tak kapitalne
Fano: Fajna gra, ciekawy silnik. Szkoda, że grafika nie jest twoja, ale nie można mieć wszystkiego. TYLKO NIENAWIDZĘ STRZAŁU 32 KIERUNKI!!! Ale grało się fajnie
KM93: Ciekawa produkcja, zaiste... Ciężko ustrzelić butelkę, za to plus. Ciężko ją złapać - też plus. No i ciężko omijać te przeszkody (słodka zemsta za free jumpera ) też plus. Ale grafika to gradienty :ugly:
Reszta będzie później |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Główny edytor: 
16668 Prestiż
|
|
|
|
 |
Slawo
Legenda

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
25566 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 23:00
|
|
|
A czemu dwa drugie miejsca ?
Mi się wydaje, że jeśli są dwa drugie miejsca to następne jest czwarte a nie trzecie.
Poza tym, widać jakie są wyniki, gdy tylko dwie osoby są w jury, oceny jeden daje 2 a drugi 4
Jurorów powinno być z 6 i to różnorodnych. Mnie np. druga gra w ogóle nie startuje, ba, kompa mi restartuje i co ja np. dałbym takiej grze ? wiadomo
RX narzekasz na miniFPP, mi tam akurat wszystko chodziło, tylko, że ja tam nic nie zauważyłem co by było do grania
Oldboy dajesz 4 grze Alicji, grze w którą nie da się grać ? Przecież grafika to nie jest gra !
Te całe wyniki są ustawiane, stronnicze i do bani. |
_________________ http://pograjmy.webd.pl - gry z rankingami graczy i turniejami - miejsce również na Twoje gry klikowe
Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www
http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net |
| Ostatnio zmieniony przez Slawo 30-12-2006, 23:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
Ozi
Młodszy chorąży Skarbówka

Główny edytor: 
587 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 23:06
|
|
|
A co ma EE Z nowym rokiem :badgrin: :roll: ?
Święta są tydzień przed nim Przeczytaj dokładniej wytyczne. | RomanX
Ja tam widziałem klimaty noworoczne.
A mieszanie świąt z nowym rokiem, jest dla mnie, nom ,, :doubt: '' o może tak. |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 30-12-2006, 23:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
14370 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 23:30
|
|
|
Ta tu wyniki a głosowanie nie skończone ale czwarte miejsce to i tak nieźle |
_________________ Indie since 1997. |
|
|
|
 |
Raymon
Plutonowy dawniej arek ;-D

3098 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 23:38
|
|
|
| Trochę dziwi mnie ilość prac. Jest ich mało jak na globalną wojnę. Ranga tego konkursu jest wysoka... Może to lęk przed kompromitacją? Kompromitacją wydaje mi się nic nie ruszyć na tą wojnę. Usprawiedliwieni ci, którzy coć tam dźgnęli... |
|
|
|
 |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
10120 Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2006, 23:38
|
|
|
Hehe, nie mam ostatniego miejsca, a to dobre
No co można było więcej zrobić w pare minut... No moze to byo więcej, bo silnik praktycznie był skończony tylko plansze nieułożone, dźwięki nie dodane itd :madugly
Co do prac - McO gratulacje, Double Kill. Nie chce mi sie nic mówić o pracach, powiem tylko że podobało mi się kilka z nich w szczególności McO, Msg, Fadexa, coppera czy Fana. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2006, 00:00
|
|
|
JEAH! Podium: jupi . Błędem z mojej strony byłoby, gdybym nie wystartował, a szczerze mówiąc miałem taki zamiar . Cieszę się niezmiernie z tego, że udało mi się zdobyć jakąś znaczącą pozycję. Oczywiście gratuluję wszystkim uczestnikom, McO oczywiście wymiótł wszystkich w dół listy swoją grą . Faktycznie, gra jest tak dopracowana, że pewno sam autor już nie pamięta wszystkich smaczków, które wtłoczył w EE . Gratulacje, dziękuję, i czekam na nagrody :badgrin: |
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2006, 00:34
|
|
|
Witam państwa na gali wręczania nagród jury, nareszcie mogę oglądnąć wszystkie prace nadesłane na ten wielki konkurs! Wielu klikowców ubiegało się o prestiżowy tytuł zwycięzcy, ale wygrany może być tylko jeden! Po to tutaj jednak jestem, by skomentować i przedstawić z nieco innego punktu widzenia gry, które umiliły nam ten świąteczno-noworoczny okres!
Oto więc przegląd prac konkursowych zaczynając od ostatniego miejsca. Good fight and good night!
12. Mr Knife - miniFPP
No nie no, co to jest? Scyzoryk zaprezentował nam dziś pełny kononowizm. Nie ma niczego! Nie ma Świąt, nie ma Nowego Roku, nie ma fabuły, nie ma menu, nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza! Chamstwo i góralska muzyka, do tego "nieco" niewydajne. A może to tylko badanie rynku?
Za 3d mogę dać 0,3 i to jest ostateczna ocena tego rodzynka wśród bitewnych ciast.
11.ciapek - Emol
Cudowne, cudowne po prostu piękne! Ten cudo... o sorry, kartki mi się skleiły. Ech, co tu dużo mówić. Emol nie jest grą dla wymagających, ale założę się, że większość szympansów miałaby z nim kłopot. Gra nie wygląda pięknie, ale przynajmniej wygląda, nie to co to paskudztwo które opisałem wyżej Muzyczka jest. Save też jest, tylko po co? No, ale teoretycznie to jest jakaśtam gra. Jak dla mnie jakieś 2.
10.Alicja - Forest Maze
Jak dla mnie nie powinna być nawet recenzowana, dlatego, że to praktycznie nie jest gra. To właściwie sam silnik. I to nieciekawy bo nie ma płynnego ruchu Ogromnym plusem jest domo-kun, który jednak nie ratuje sytuacji. Mały minus za choinki, które mi się nijak nie podobają.1
9.ron - Walka o Szampan
Doskonały przykład, jak pierwsze wrażenie może być mylące. Powiem, że mimo iż z braku cierpliwości (o tak, to gra dla cierpliwych) doszedłem tylko do czwartego ekranu ta gra zaczęła mi się nawet podobać. Jednak porównanie tej gry do gry ciapka to jak porównanie zwykłej bułki z grachamką. Czyli, że co? Czyli, że 1,5.
8.arek - Dostać się na sylwestra
Whoa, nie ma to jak logiczna i trzymająca się kupy fabuła, cudowna muzyka i jeszcze mid Metallici w menu. Jak to się mówi - groza. Ale bardziej grywalne niż powyższe tytuły (chociaż wciąż wracam myślami do domo-kun - jest świetny ). 3 (heh, wciąż nie podałem skali ocen ).
7.*lol* - Silent Evil: Noworoczny horror
Jak by to ujął Borewicz, się gra, się ma. Tylko z tym pierwszym to mam problem, za cholerę nie umiem tu strzelać. Ale wygląda przyzwoicie. A fabuły w grach klikowych powinni kiedyś opublikować jako podręcznik dla zabójców dobrego smaku. Ale niech mu będzie te 3,5 (może byłoby więcej gdybym umiał w to grać ) Ah, i plus za wielkie drzewa-kalafiory.
6.kubamaster93 - Nowy Rok
No fajne, podoba mi się. I muzyczka jest fajna. I wszystko jest fajne. I fajnie. Tylko, że niewiele więcej. Bo żeby to przejść trzeba mieć stalowe nerwy, tylko dla orłów (to nie jest kryptoreklama ) 4,2.
5.Fanotherpg - Death Cage
Tak szczerze to tak się przy tym nudziłem, że zapamiętałem tylko fajne nawiązania w intro, którego bym nie odkrył gdyby fano nie napisał że trzeba na nie poczekać. 3,2.
4.misieksamgame - Final Drink
Horror dla abstynentów A także dla tych, którzy nie widzą ani krztyny zabawy w nalewaniu szampana. 4
3. Fadex - Gappy: Prezent Mikołaja
Podtytuł powinien brzmieć, zemsta za Lemmingi (Może jakiś koszmar z dzieciństwa). Jak Miriam, niby ładnie, pięknie, a tu... koniec. Stanowczo za krótka, ale bardzo grywalna. 4,3. Byłbym zapomniał, szlag mnie trafi zaraz za to, że po angielsku!
2.copperdragon - Another Earth Disaster
Jak dla mnie prawie zwycięzca, jest fabuła, jest grywalność, jest humor, są błedy. No i właśnie - jak w to gram to czuję się, jakbym walczył z systemem. Masa błędów. Szkoda, głucha nasza rybka złota. 4,9.
1.McO - Elf Elfonsinio
O włos lepszy od copperdragona. Głównie dlatego go nie zdystansował, że to TYLKO zręcznościówka. No ten humor związany z imionami jakiś nie taki (Elfonsinio? Toż to raczej dla środka na owady nazwa jest [Yoda Speak]). A reszta taka, że mucha nie siada i komar smrodu nie powącha. Gdyby copperowi udało się pozbyć błędów, McO nie zająłby tego zaszczytnego miejsca w mym rankingu, ale jak to ktoś powiedział "Wygrać, to dać innym przegrać ". 5.
No i wsio. Teraz podsumowanie:
*Lista, lista, lista 30 ton (wazeliny)*
12. Mr Knife - miniFPP
11. Alicja - Forest Maze
10. ron - Walka o Szampan
9. ciapek - Emol
8. arek - Dostać się na sylwestra
7. Fanotherpg - Death Cage
6. *lol* - Silent Evil: Noworoczny horror
5. kubamaster93 - Nowy Rok
4. misieksamgame - Final Drink
3. Fadex - Gappy: Prezent Mikołaja
2. copperdragon - Another Earth Disaster
1. McO - Elf Elfonsinio
END. |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2006, 00:34
|
|
|
McO - gratuluję, praca naprawdę udana, szkoda tylko, że pamięciochłonna (ten mój upgrade kompa jest jak DNF... no, może nie licząc tego, że poza mną nikt raczej go nie oczekuje). Co prawda można by się czepiać, że to tylko minigierka... no, ale przynajmniej udana.
Fadex - ta gra mi się najbardziej podobała z konkursowych (no... poza moją... ). Pierwsze skojarzenie: The Incredible Machines. Drugie skojarzenie: stare, dobre, Le Misie (czytać z francuskim akcentem; kto czytał wczoraj SB powinien wiedzieć, skąd to się wzięło ). Tylko trochę zaskoczyło mnie, że polski tytuł nadano grze, która jest po angielsku. Zwykle jest odwrotnie. :badugly: Ale cóż, i tak jest to, moim zdaniem, najlepsza produkcja z tutaj wymienionych. W silniku zbytnio przeszkadzających bugów nie ma (jeśli nie liczyć tego z murkiem w levelu Too High)... dobrze, że FX zapowiada kontynuację tego cuda. BTW: mile zaskoczył mnie śnieg, który osadza się na podłożu, co jest drobnostką niezbyt często spotykaną.
MSG - no cóż, jakoś nalewanie drinków niezbyt dobrze mi szło... trochę za szybko myszka mi leciała, kiedy budziła się z "drzemki" (taa... myszkę chyba też należałoby wymienić, jak już uporam się ze wstępnym upgradem)... jakaś pijana chyba była.
Fanother - nawet fajny survival... Satan Claus? No cóż, niektóre komentarze są dosyć ciekawe. Szkoda tylko, że sama gra z Nowym Rokiem i świętami niewiele ma wspólego...
Ale wiesz co? Jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności świąteczna muzyka wpasowała się w klimat załatwiania gostków... tylko czemu wtedy chciało mi się śmiać.
kubamaster93 - twoja gierka jest nawet niezła, ale się nie wyróżnia. Dosyć ciekawy pomysł, ale trochę już oklepany (trochę). Planszy z chuliganami (tak chuliganami, nie huliganami) nie udało mi się przejść... nie wiem, jakim cudem, ale na początku planszy gość skacze całkiem wysoko, ale potem już niemrawo... ledwo przeskoczy jeden śmietnik, a co dopiero dwa... BTW: dobrze zrobiłeś, że nie starałeś się o zabezpieczenie gry.
Alicja - ech... spodziewałem się czegoś więcej niż jeden poziom... to jeden z tych eastereggów, które pałętają się po różnych grach? No cóż, jak widać, nie opłaca się robić gierek na ostatnią chwilę...
W moim prywatnym rankingu zamieniłbym ze sobą McO i Fadexa, dalej tak, jak jurorzy ocenili (tj. chodzi o kolejność gier, nie o dokładne oceny). W gry, których nie opisałem, nie grałem, więc może się ten ranking zmienić. Tak czy siak gratuluję tym, co brali udział, w szczególności zwycięzcom, czekam na następną wojenkę...
Hmm... zaraz, gdzie jest moja praca? 1 miejsce nie, bo McO... 2 miejsce nie, bo Fadex... 3 miejsce nie, bo MSG... 4, 5, 6... Khem? Nie ma mnie nawet wśród zdyskwalifikowanych! Aaa... 2 miejsce ex aquo z Fadexem... to wiele wyjaśnia... miło wiedzieć, że mimo zabugowania, gra się spodobała jurorom. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Zdunek
Starszy sierżant -|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-

Główny edytor: 
7350 Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2006, 01:13
|
|
|
| Mam problem czy gra "Silent Evil: Noworoczny horror" to tylko menu i wstep, czy tylko ja nie potrafie zabic tego pierwszego zombiaka??!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|