|
[Przygodowa] [GM] Another Earth - Disaster |
| Autor |
Wiadomość |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 11-12-2006, 15:43 [Przygodowa] [GM] Another Earth - Disaster
|
|
|
Tytuł: Another Earth - Disaster
Gatunek: Przygodowa
Autor: Copperdragon
Grafika: Copperdragon
Dźwięk: Copperdragon
Muzyka: jeszcze się pytacie?
Opis:
"Another Earth - Disaster" ma być grą przygodową. Fabuła przedstawia się bardzo prosto: niejaki Henio po imprezie sylwestrowej budzi się w miejscu conajmniej dziwnym, o klimacie podobym do wulkanicznego. Na początku wyciąga wniosek, że to koledzy przesadzili z imprezą noworoczną. Potem znajduje drewnianą łódkę na rzece lawy, [...] i gra kończy się, rzecz jasna, czymś, co [...] jest happy endem.
Ps. W grze wiele rzeczy mogłoby się wydać bezsensownych (drewniana łódka na lawie chociażby ), ale dopiero później okaże się, skąd to się bierze.
Zrzuty ekranu:
Nie chcę zniechęcać potencjalnych betatesterów.
Download:
jw.
Uwagi:
Poszukuję betatesterów do tej gry, bo aktualni jakoś nie dają znaku życia. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 11-12-2006, 23:08
|
|
|
| Zgłaszam się na beta-testera, ale nie na pełny etat! Bo duzo czasu nie mam, ale chętnie opatrzę na powstającą grę. |
|
|
|
 |
Kurczak
Starszy sierżant

Główny edytor: 
9364 Prestiż
|
Wysłany: 11-12-2006, 23:13
|
|
|
| To ja też się zgłaszam na betatestera, choć też za wiele czasu nie mam, wiecie szkoła, globalna wojna itd. :roll: |
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2006, 00:13
|
|
|
A ja się zgłaszam na betatestera na PEŁNY etat i z góry obiecuję konstruktywną krytykę . A poza tym, takie dziwnawe produkcje nieraz bywają ciekawe |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
Wirtualność
Bohater

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
18050 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2006, 19:39
|
|
|
A ja też chcę być betatosterem
Henio... Copper, mógłbyś to przerobić na Heniek? Lepiej brzmi po imprezie sylwestrowej |
|
|
|
 |
copperdragon

Główny edytor: 
55382 Prestiż
|
Wysłany: 13-12-2006, 17:05
|
|
|
Wiecie, żeby być betatesterem, nie wystarczy się zgłosić. Trzeba jeszcze reagować na moje PeWa, na które wysyłam adres bety, a następnie odesłać raport. Nie mam zamiaru wrzucać do napisów końcowych te osoby, które w ogóle nie piszą, co jest tak, a co nie tak w danej becie. Pewnie jeszcze becikowe chcecie?
Jak dotąd nie orzymałem ani jednego raportu z betatestu... :doubt: Jedyną osobą, która odpowiedziała na tym forum, był Fenrir... napisał, że nie może testować gry, bo nie chodzą mu gry z GMa... :???: Dobra, może chociaż Wirtualność odpowie...
---Edit---
A niech to! Strasznie mam zagracone skrzynki z PW. |
|
|
|
 |
Wirtualność
Bohater

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
18050 Prestiż
|
Wysłany: 14-12-2006, 16:14
|
|
|
Eeeee... Nie dostałem PW ;/ Wyślij mi jeszcze raz PW albo e-maila. |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 14-12-2006, 21:31
|
|
|
Copper, nie zapomnij, że ja odpowiedziałem raportem z testów . Popraw tego buga, o którym ci mówiłem i prześlij mi nową wersję. |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
copperdragon

Główny edytor: 
55382 Prestiż
|
Wysłany: 15-12-2006, 13:46
|
|
|
Oczywiście prędzej czy później te błędy poprawię, na razie mam małe urwanie głowy. Na razie raport przysłali: Ozi, Kurczak, Don Sotto. Czekam na dalsze, tymczasem zajmę się poprawą błędów. Będzie to m.in.:
- urozmaicenie terenu
- mapka
- bug próbny :ugly:*
- odwracanie się osób do rozmawiającego
Fajnie wiedzieć, o co chodzi, prawda?
*nie mogłem się oprzeć, widząc nową emotę |
|
|
|
 |
|
|