Przesunięty przez: Minty 14-12-2006, 18:15 |
Konkurs - MMF 2 PRO |
Autor |
Wiadomość |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Pojedynki: tak
Steam: 
Prestiż
|
|
|
|
 |
Michal 17
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 25-11-2005, 18:02
|
|
|
NAPEWNO NIE BIORE UDZIAŁU BO TAM JEST WSZYSTKO PO ANGIELSKU!!!!! |
_________________ Na górze Multimedia Fusion
Na dole Game Maker
a my klikamy jak po Wallpaper
To ulegnie zmianie |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-11-2005, 18:40
|
|
|
Jaki Gines...
Oczywiście, że jest po angielsku, a ja spróbuję zrobić grę logiczną na to |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Dark Eye
Szeregowy

Prestiż
|
Wysłany: 25-11-2005, 21:59
|
|
|
Ja se to przetłumaczyłem w translate.pl i troche skumałem Zapamiętałem jedynie, ze trzeba stworzyć gre jakąś, do 24 grudnia 2005 roku, godziny 10 popoludniu GMT. I chyba każdy czas jest liczony według kraju w którym sie znajdujesz Ale... jeśli ktoś z nas, polskich klikowców mógłby wygrać to, to jedynie BROO lub RomanX, bo oni tu są jeszcze najlepsi. Może mógłby także NeTRaY, ale... wiadomo, że każdy najlepszy klickowiec polski jest zajęty nauką :? A ja nie jestem taki dobry, aby zrobić super gre :lol:
Może jeszcze Cage by mógł, bo jest zaawansowany, a grafe robi przecudo
W każdym razie, musi być ktoś, kto będzie reprezentował PSK w tym konkursie Może ten konkurs jest jedynym (lub jedynym z wielu) sposobów podbudowania PSK |
|
|
|
 |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Pojedynki: tak
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-11-2005, 23:09
|
|
|
Ja startuje a najlepszy nie jestem.. hmm chodzi o stworzenie gry światecznej ale ma byc robiona przez 1 osobe.. i jest to po angielski gdyż jest to najlepszy serwis klikowy na świecie a że zagraniczny to angielski sie kłania... |
_________________ Indie since 1997. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 06-12-2005, 17:32
|
|
|
Dotąd zauważam jedynie, że szanse tam mają tylko gry z dobrą grafiką - reszta jest nieważna. To mocno zniechęca od jakiejkolwiek współpracy z nimi przynajmniej mnie... ja nie artystka. |
|
|
|
 |
|