NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Minty
04-09-2006, 17:02
[Wyniki Bitwy Artystycznej NB] 3

Kto twoim zdaniem najlepiej wykonał swoją pracę?
Big Smoke
0%
 0%  [ 0 ]
copperdragon
7%
 7%  [ 1 ]
Don_Sotto
35%
 35%  [ 5 ]
Fadex
7%
 7%  [ 1 ]
Tasmpol
7%
 7%  [ 1 ]
Lukas
0%
 0%  [ 0 ]
MrKnife
28%
 28%  [ 4 ]
pepe9donkey
7%
 7%  [ 1 ]
Wos209
7%
 7%  [ 1 ]
Głosowań: 14
Wszystkich Głosów: 14

Autor Wiadomość
Mr Knife 
Bohater

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: TGF
Pojedynki: tak

13819 Prestiż
Wysłany: 02-09-2006, 19:33   

Postanowiłem nabić sobie posta, ale co tam :biggrin: W końcu uzasadniłem wybór :-P

3 - Copperdragon - na początku fabułka wydaje się troche zakręcone ( dużo nazw ), ale już po drugim przeczytaniu wszystko staje się jasne. Praca minimalnie wyprzedza Dona, bo kojarzy mi się z Dizzy xD Bardzo pozytywnie, gdyż ostatnio udało mi się dorwać Złotą piątkę

2 - Don Sotto - po prostu Don nadal w formie ^^ i 2 punkciki mu się należą, chociaz niewiele zabrakło do 3

1 - Pepe9donkey - wesołe, orginalnie napisane, więc za ten ostatni element +1pkt

Poza podium ( kolejność przypadkowa ):

Lukas - jakie to ISISowe ^^ tzn. tak jakoś fajnie mi się kojarzy, choć pare rzeczy zrobiłbym zupełnie inaczej np. legendę o potężnej broni zamieniłbym, prace nad taką bronią, gracz musiałby odwrócić uwage przeciwnika ( najpierw atak, potem zbudowanie bazy i odciagniecie uwagi wroga, od właściwej ), aby broń mogła zostać zbudowana.

Wos209 - praktycznie same dialogi, jako fabuła gry, słąba, co innego komiks

Big Smoke - zagrałbym w taki mod do Gothica

Tasmpol - ciekawa fabułka, ale krótka, zdecydowanie za krótka.

hmm... o kimś zapomniałem ? ;) A tak na serio to nawet dobra fabułka Fadex ( ciekawy dodatek ), ale konkurencja duża

copperdragon 
Bohater
Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: GameMaker
Pojedynki: tak

55382 Prestiż
Wysłany: 02-09-2006, 19:44   

RomanX napisał/a:
1 - podróbka złotego smoczka ;)

Ekheem? Że co? Podróba złotego smoczka? Gdyby tak było, to mój nick to by był Pyritedragon. :P (jakby ktoś nie wiedział: piryt jest bardzo podobny do złota, jest zwany również złotem głupców)
Fred napisał/a:
1- Cooper

C-o-o-p-e-r to kaczki mają (bez skojarzeń politycznych).
(jakby co, nie zrozumcie mnie źle: ja się o to nie obraziłem ani o to, ani o powyższe, bowiem pozbawiony poczucia humoru i autoironii nie jestem ;) )
Mr Knife napisał/a:
3 - Copperdragon - na początku fabułka wydaje się troche zakręcone ( dużo nazw ), ale już po drugim przeczytaniu wszystko staje się jasne. Praca minimalnie wyprzedza Dona, bo kojarzy mi się z Dizzy xD Bardzo pozytywnie, gdyż ostatnio udało mi się dorwać Złotą piątkę

Wow! Moja fabuła pierwsza? Nieźle mi się udało. :D Sam się zastanawiałem bardziej nad tym, czy nie ma za dużo nawiasów, no, ale chyba nie, skoro tylko w nazwach się gubiłeś (a nazw jest dużo, bo moja praca jest odległą kontynuacją pewnego scenariusza, miał być on przeznaczoy bardziej dla tych, co poprzednie części znali. :P A że poprzednich części jeszcze nie ma... no cóż...)

No cóż, widzę, że tu największym powodzeniem cieszy się Matrix (Don Sotto) i Scyzoryk (Mr Knife). Gratuluję (i wam, i wszystkim, którzy nadesłali)

Lukas 
Plutonowy

Główny edytor: TGF

942 Prestiż
Wysłany: 03-09-2006, 00:48   

Mr Knife napisał/a:
Lukas - jakie to ISISowe ^^ tzn. tak jakoś fajnie mi się kojarzy, choć pare rzeczy zrobiłbym zupełnie inaczej np. legendę o potężnej broni zamieniłbym, prace nad taką bronią, gracz musiałby odwrócić uwage przeciwnika ( najpierw atak, potem zbudowanie bazy i odciagniecie uwagi wroga, od właściwej ), aby broń mogła zostać zbudowana.

w ISIS nie grałem, słyszałem tylko, większego wglądu w fabułę owej gry nie miałem. Ten koniec z tą bronią to był właściwie pod koniec zmieniony, właściwie masz racje z tymi zmianami :) Założeniem moim było zrobić coś na kształt Battlestar Galactica, Titan, czy Freelancera, ze skupieniem głównie na walce.

no i moja punktacja :)

3 pnkt Pepe9donkey, bardzo mi się podobało, w sumie nie wiem czemu, ale wciągające :)
2 pnkt Don Sotto, ciekawie, ciekawie
1 pnkt Mr Knife, klimatycznie :)

Dominika 
Sierżant

Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP

6568 Prestiż
Wysłany: 03-09-2006, 01:41   

Hehehehhe, Smoke :P Gandalf, o lól... jak mogłeś :P
Vatras <- Watras chodzi do Laszek do szkoły ;P Trza było przeglądać liste uczniów ? :P

Mateusz 
Starszy chorąży
GT member

16668 Prestiż
Wysłany: 04-09-2006, 16:20   

aha, czyli zdobyłem jakieś ze 2 punkty :P
Gratuluje tym co wygrali! :)
Do siego roku :P

Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Drugi edytor: Construct
Pojedynki: być może

33795 Prestiż
Wysłany: 04-09-2006, 17:02   

Oto oficjalne wyniki Trzeciej Bitwy Artystycznej NukeBoards!

Don_Sotto - 25 głosów,
MrKnife - 14 głosów,
pepe9donkey - 8 głosów,
Poza podium:
Tasmpol - 7 głosów,
copperdragon - 5 głosów,
BigSmoke - 1 głos :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi