|
|
|
Zamknięty przez: Minty 04-09-2006, 17:02 |
[Wyniki Bitwy Artystycznej NB] 3 |
| Kto twoim zdaniem najlepiej wykonał swoją pracę? |
| Big Smoke |
|
0% |
[ 0 ] |
| copperdragon |
|
7% |
[ 1 ] |
| Don_Sotto |
|
35% |
[ 5 ] |
| Fadex |
|
7% |
[ 1 ] |
| Tasmpol |
|
7% |
[ 1 ] |
| Lukas |
|
0% |
[ 0 ] |
| MrKnife |
|
28% |
[ 4 ] |
| pepe9donkey |
|
7% |
[ 1 ] |
| Wos209 |
|
7% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 14 |
| Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
13819 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 19:33
|
|
|
Postanowiłem nabić sobie posta, ale co tam :biggrin: W końcu uzasadniłem wybór :-P
3 - Copperdragon - na początku fabułka wydaje się troche zakręcone ( dużo nazw ), ale już po drugim przeczytaniu wszystko staje się jasne. Praca minimalnie wyprzedza Dona, bo kojarzy mi się z Dizzy xD Bardzo pozytywnie, gdyż ostatnio udało mi się dorwać Złotą piątkę
2 - Don Sotto - po prostu Don nadal w formie i 2 punkciki mu się należą, chociaz niewiele zabrakło do 3
1 - Pepe9donkey - wesołe, orginalnie napisane, więc za ten ostatni element +1pkt
Poza podium ( kolejność przypadkowa ):
Lukas - jakie to ISISowe tzn. tak jakoś fajnie mi się kojarzy, choć pare rzeczy zrobiłbym zupełnie inaczej np. legendę o potężnej broni zamieniłbym, prace nad taką bronią, gracz musiałby odwrócić uwage przeciwnika ( najpierw atak, potem zbudowanie bazy i odciagniecie uwagi wroga, od właściwej ), aby broń mogła zostać zbudowana.
Wos209 - praktycznie same dialogi, jako fabuła gry, słąba, co innego komiks
Big Smoke - zagrałbym w taki mod do Gothica
Tasmpol - ciekawa fabułka, ale krótka, zdecydowanie za krótka.
hmm... o kimś zapomniałem ? A tak na serio to nawet dobra fabułka Fadex ( ciekawy dodatek ), ale konkurencja duża |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 19:44
|
|
|
| RomanX napisał/a: | 1 - podróbka złotego smoczka |
Ekheem? Że co? Podróba złotego smoczka? Gdyby tak było, to mój nick to by był Pyritedragon. (jakby ktoś nie wiedział: piryt jest bardzo podobny do złota, jest zwany również złotem głupców)
C-o-o-p-e-r to kaczki mają (bez skojarzeń politycznych).
(jakby co, nie zrozumcie mnie źle: ja się o to nie obraziłem ani o to, ani o powyższe, bowiem pozbawiony poczucia humoru i autoironii nie jestem )
| Mr Knife napisał/a: | | 3 - Copperdragon - na początku fabułka wydaje się troche zakręcone ( dużo nazw ), ale już po drugim przeczytaniu wszystko staje się jasne. Praca minimalnie wyprzedza Dona, bo kojarzy mi się z Dizzy xD Bardzo pozytywnie, gdyż ostatnio udało mi się dorwać Złotą piątkę |
Wow! Moja fabuła pierwsza? Nieźle mi się udało. Sam się zastanawiałem bardziej nad tym, czy nie ma za dużo nawiasów, no, ale chyba nie, skoro tylko w nazwach się gubiłeś (a nazw jest dużo, bo moja praca jest odległą kontynuacją pewnego scenariusza, miał być on przeznaczoy bardziej dla tych, co poprzednie części znali. A że poprzednich części jeszcze nie ma... no cóż...)
No cóż, widzę, że tu największym powodzeniem cieszy się Matrix (Don Sotto) i Scyzoryk (Mr Knife). Gratuluję (i wam, i wszystkim, którzy nadesłali) |
|
|
|
 |
Lukas
Plutonowy

Główny edytor: 
942 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 00:48
|
|
|
| Mr Knife napisał/a: | Lukas - jakie to ISISowe tzn. tak jakoś fajnie mi się kojarzy, choć pare rzeczy zrobiłbym zupełnie inaczej np. legendę o potężnej broni zamieniłbym, prace nad taką bronią, gracz musiałby odwrócić uwage przeciwnika ( najpierw atak, potem zbudowanie bazy i odciagniecie uwagi wroga, od właściwej ), aby broń mogła zostać zbudowana. |
w ISIS nie grałem, słyszałem tylko, większego wglądu w fabułę owej gry nie miałem. Ten koniec z tą bronią to był właściwie pod koniec zmieniony, właściwie masz racje z tymi zmianami Założeniem moim było zrobić coś na kształt Battlestar Galactica, Titan, czy Freelancera, ze skupieniem głównie na walce.
no i moja punktacja
3 pnkt Pepe9donkey, bardzo mi się podobało, w sumie nie wiem czemu, ale wciągające
2 pnkt Don Sotto, ciekawie, ciekawie
1 pnkt Mr Knife, klimatycznie |
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 01:41
|
|
|
Hehehehhe, Smoke Gandalf, o lól... jak mogłeś
Vatras <- Watras chodzi do Laszek do szkoły Trza było przeglądać liste uczniów ? |
|
|
|
 |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Główny edytor: 
16668 Prestiż
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|