Pomocy!!(kłopoty z gg) |
Autor |
Wiadomość |
Vital
Starszy sierżant VTL

Prestiż
|
Wysłany: 18-08-2006, 12:29 Pomocy!!(kłopoty z gg)
|
|
|
A wiec tak...za kazdym razem gdy otwieram okienko rozmowy z kimstam,wyskakuje mi errorek ze gg spowodowalo wystapienie nieprawidlowej operacji,czy cos...wazne ze gg sie wtedy zamyka,i kuniec. Probowalem wszystkiego,zmiana numeru,ponowne instalowanie gg, ba,nawet zainstalowanie starszej wersji (6.1),nic nie pomaga . Moze mi ktos cus doradzic/pomóc?? Bylbym niezmiernie wdzieczny. |
_________________ człowiek-zając rusza do boju! |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 18-08-2006, 12:30
|
|
|
Zainstaluj jakiś komunikator obsługujący GG, ew. wyczyść rejestr z wpisów dot. GG, albo format. |
|
 |
Lukas
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 18-08-2006, 12:31
|
|
|
Zainstaluj tlena, można przez niego używać gg, lub coś podobnego, zamiast się męczyć
EDIT
Kay szybszy ;d |
|
 |
Vital
Starszy sierżant VTL

Prestiż
|
Wysłany: 18-08-2006, 14:25
|
|
|
Dzieki,pokombinuje,jakby nie dzialalo zglosze sie jeszcze;)
[ Dodano: 2006-08-18, 14:08 ]
Przez tlena dzierży,dzięki. Niestety nie mogę przydzielić punkyu "pomógł" ani jednemu,ani drugiemu...w końcu temat założony w tym dziale nie ma takiej opcji. Prestiżem też się mocno nie machnę,bo oddałem wszystko Fredowi,po tym jak stwierdziłem że nie są mi one do niczego potrzebne. Mogę ofiarować swoją dozgonną wdzięczność i takie tam:D:D:D
Pozdro:) |
_________________ człowiek-zając rusza do boju! |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 18-08-2006, 20:35
|
|
|
Wykop gg, następnie -> C:\Documents and Settings\XXX\Gadu-Gadu\, zainstaluj na nowo i powinno działać. Przynajmniej w moim przypadku to pomogło. Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|